Libnet.ro
UNICEF

11:30

Disperati ca nu si-au mai primit salariile de trei luni, 18 angajati de la Combinatul Amurco au intrat in greva foamei

Antena3 Antena3,
Disperati ca nu si-au mai primit salariile de trei luni, 18 angajati de la Combinatul Amurco au intrat in greva foamei

Un numar de 18 salariati de la Combinatul de ingrasaminte chimice Amurco Bacau au intrat in greva foamei in semn de protest fata de patronat, care nu le-a mai platit salariile de trei luni. Mediafax scrie ca. continuă pe Antena3

FOTO Secretul Silvanei, modelul de origine romana care si-a recapatat silueta la trei luni dupa ce a nascut

Silvana Lovin, un manechin australian de origine romana, si-a recapatat silueta de invidiat la trei luni dupa ce a nascut si este gata sa revina la munca, mai in forma ca niciodata.

ASF: Tariful mediu la politele RCA a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestui an

Tariful mediu la politele de raspundere civila auto RCA) a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestei an, un fenomen pozitiv, a apreciat Albin Biro, membru neexecutiv in conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ASF: Tariful mediu la politele RCA a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestui an

Tariful mediu la politele de raspundere civila auto RCA) a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestei an, cifra fiind obtinuta prin raportarea subscrierilor la numarul de autovehicule asigurate, a declarat Albin Biro, membru neexecutiv in conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), citat fiind de Mediafax. In primele trei luni, asiguratorii autorizati sa emita polite RCA au subscris prime de 701 milioane de lei si, prin raportarea la numarul de automobile asigurate, reiese ca tariful mediu la acest tip de asigurari a crescut, in medie, cu 7%, a spus Biro, prezent la un eveniment de specialitate.

Mai multi salariati de la Combinatul Amurco Bacau au intrat in greva foamei

Forma extrema de protest Combinatul de ingrasaminte chimice Amurco Bacau. 18 salariati au decis sa intre in greva foamei in semn de protest fata de patronat, care nu le-a mai platit salariile de trei luni, valoarea totala a restantelor salariale depasind trei milioane de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )