Libnet.ro
UNICEF

14:00

Disputa Arafat - Bodog pe tema procedurii de achizitie a ambulantelor continua. Arafat: A ajuns cutitul la os! Bodog: Este un conflict artificial!

Hotnews Hotnews,
 Disputa Arafat - Bodog pe tema procedurii de achizitie a ambulantelor continua. Arafat: A ajuns cutitul la os! Bodog: Este un conflict artificial!

Controversele dintre ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si secretarul de stat Raed Arafat pe tema procedurii de achizitie a ambulantelor continua. Florian Bodog sustine ca ministerul are capacitatea de a face aceste achizitii si spera ca la finalul acestui an sa soseasca primele ambulante cumparate de institutie, adaugand ca nu mai vrea sa auda la televizor ca mor pacienti pentru ca nu sunt ambulante, in timp ce Raed Arafat sustine ca sistemul de urgenta este intr-o situatie fara precedent si ca singura solutie este ca procedura de achizitie sa fie continuata de IGSU, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Disputa Raed Arafat - Florian Bodog continua. Arafat: A ajuns cutitul la os! Bodog: Este un conflict artificial!

Controversele dintre ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si secretarul de stat Raed Arafat pe tema procedurii de achizitie a ambulantelor continua. Florian Bodog sustine ca ministerul are capacitatea de a face aceste achizitii si spera ca la finalul acestui an sa soseasca primele ambulante cumparate de institutie, adaugand ca nu mai vrea sa auda la televizor ca mor pacienti pentru ca nu sunt ambulante, in timp ce Raed Arafat sustine ca sistemul de urgenta este intr-o situatie fara precedent si ca singura solutie este ca procedura de achizitie sa fie continuata de IGSU, potrivit News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )