Libnet.ro
UNICEF

22:15

Disputa privind finantarea centrelor de vaccinare continua. Ministerul Dezvoltarii nu are bani

România Liberă România Liberă,
Disputa privind finantarea centrelor de vaccinare continua. Ministerul Dezvoltarii nu are bani

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cseke Attila, a declarat, marti seara, . continuă pe România Liberă

Controversele privind finantarea centrelor de vaccinare din tara. Primarul din Iasi: Nu trimiti un soldat la razboi fara sa-i asiguri si cartusele si sa-i spui din care depozit le ia Edilul Pitestiului: Va trebui sa taiem bani din alta parte (VIDEO)

Noi controverse au aparut in Romania in plina campanie de vaccinare anti-COVID-19. Mai multe disensiuni exista in acest moment intre Ministerul Sanatatii si primarii. Unii edili se plang ca nu au bani.

Voiculescu, dupa acuzatiile Asociatiei Municipiilor despre finantarea centrelor de vaccinare: Mai productiva ar fi discutia intre institutii ale statului care au si lideri care se cunosc

Ministrul Sanatatii se declara mirat de faptul ca Asociatia Municipiilor a ales sa reactioneze si sa reclame public lipsa de finantare pentru centrele de vaccinare. Vlad Voiculescu afirma ca proiectul este al Guvernului, fiind avizat de mai multe ministere si sustine ca autoritatile locale pot solicita fondurile de la Ministerul Dezvoltarii, care este partenerul institutional al autoritatilor locale in astfel de situatii.

Ministrul Cseke Attila, despre fondurile pentru infiintarea centrelor de vaccinare: Sumele de care a vorbit Vlad Voiculescu nu exista la Ministerul Dezvoltarii (VIDEO)

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Actualitatea, cu Tudor Musat, despre proiectul de ordonanta de urgenta privind finantarea pentru organizarea si.

CSEKE ATTILA: Ministerul Dezvoltarii nu are bani pentru a finanta organizarea centrelor de vaccinare

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cseke Attila, a declarat, ca nu are in bugetul ministerului prevazute fonduri pentru o eventuala finantare a organizarii centrelor locale de vaccinare anti-COVID-19, pentru ca nu exista buget aprobat pe 2021, conform Agerpres.

Si primarul Timisoarei critica Guvernul pe tema centrelor de vaccinare: O prea mare neclaritate care ne ingreuneaza sa finalizam aceste centre. Baza legala nu este clara, ne trebuie personal

La o zi dupa ce presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Emil Boc, s-a declarat nemultumit de ordonanta care prevede ca administratiile locale trebuie sa infiinteze si sa doteze centrele de vaccinare anti-Covid-19, fara ca documentul sa prevada si sursa de bani, primarul Timisoarei, Dominic Fritz, vorbeste si el despre problemele pe care le are primaria privind amenajarea centrelor de vaccinare. inca asteptam aceasta ordonanta de urgenta unde sa fie clarificata sursa de finantare, unde sa fie niste plafoane, pentru ca, din pacate, exista o prea mare neclaritate care ne ingreuneaza sa finalizam aceste centre, a spus Fritz, precizand ca cea mai mare problema este legata de lipsa de personal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )