Libnet.ro
UNICEF

01:05

Distractie pentru copii, de 1 Iunie, la Castelul Bran

Adevărul Adevărul,
Distractie pentru copii, de 1 Iunie, la Castelul Bran

Lumea fascinanta a basmului invadeaza Castelul Bran pe 1 Iunie 2015, sub patronajul ASIR Dominc Habsburg. Cavaleri si domnite, mesteri populari, istorisiri insufletite de culoare si imaginatie, cuvinte insirate intr-o frumoasa povestire scrisa de Regina Maria, dansuri populare, papusi manuite cu maiestrie de actori profesionisti, dulciuri si multa-multa voie buna vor compune o zi minunata, petrecuta in legendarul edificiu de la Bran. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a semnat decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu. Seful statului a conferit Ordinul.

Alina Gorghiu, ingrijorata ca legea privind majorarea alocatiei pentru copii ar putea fi prorogata

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, spune ca asteapta cu strangere de inima ca legea care prevede dublarea alocatiilor pentru copii sa fie publicata in Monitorul Oficial, adaugand ca spera sa nu fie data o ordonanta prin care aplicarea legii.

Fenomen meteo extrem! Un vartej de aer a smuls de la sol un loc de joaca pentru copii (VIDEO)

O zi linistita de plaja se putea transforma intr-o adevarata tragedie pentru oamenii care petreceau Memorial Day in Fort Lauderdale, sudul statului Florida. Un vartej produs la suprafata apei a intrat pe mal si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )