Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dmitri Medvedev: Viktor Ianukovici este in continuare presedintele legitim al Ucrainei

B1 B1,
Dmitri Medvedev: Viktor Ianukovici este in continuare presedintele legitim al Ucrainei

Presedintele ucrainean demis, Viktor Ianukovici, este in continuare presedintele legitim al acestei foste republici sovietice, chiar daca autoritatea sa este nesemnificativa, a spus luni premierul rus Dmitri. continuă pe B1

Vladimir Jirinovski: Ianukovici este in continuare presedintele Ucrainei, iar Rusia trebuie sa-l ajute sa revina la putere

Presedintele Partidului Liberal Democrat, Vladimir Jirinovski, sustine ca Viktor Ianukovici ramane presedintele legitim al Ucrainei, iar Rusia trebuie sa-i ofere fostului lider la Kiev ajutor militar pentru a reveni la putere, informeaza Interfax.

Jirinovski: Ianukovici este in continuare presedintele Ucrainei, iar Rusia trebuie sa-l ajute sa revina la putere

Presedintele Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, sustine ca Viktor Ianukovici ramane presedintele legitim al Ucrainei, iar Rusia trebuie sa-i ofere fostului lider la Kiev ajutor militar pentru a reveni la putere, informeaza Interfax.

Liderul liberal-democrat de la Moscova: Ianukovici este in continuare presedintele Ucrainei, iar Rusia trebuie sa-l ajute sa revina la putere

Presedintele Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, sustine ca Viktor Ianukovici ramane presedintele legitim al Ucrainei, iar Rusia trebuie sa-i ofere fostului lider la Kiev ajutor militar pentru a reveni la putere, informeaza Interfax.

Ianukovici: Eu sunt presedintele legitim al Ucrainei

Dupa cateva zile in care nu s-a stiut nimic de locul in care se afla, presedintele demis al Ucrainei, Victor Ianukovici a tinut ieri o declaratie de presa din Rostov-pe-Don, oras rusesc din apropierea granitei cu Ucraina.

Revolutia din Ucraina: Unde se ascunde Viktor Ianukovici?

Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, este de negasit de cateva zile, mai precis de vineri, din momentul in care a parasit capitala tarii, Kiev. Acestea sunt locurile in care presa a speculat ca s-ar fi putut refugia fostul presedinte al.

O voce puternica din RUSIA: Va curge din nou SANGE in Ucraina. Ianukovici este PRESEDINTELE tarii

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat duminica ca Viktor Ianukovici, in conformitate cu Constitutia Ucrainei, este seful legitim al statului, informeaza agentia de presa ITAR-TASS. Da,.

Statele Unite considera ca Viktor Ianukovici a pierdut orice legitimitate

Presedintele demis Viktor Ianukovici nu mai are nicio legitimitate sa conduca Ucraina, considera Departamentul de Stat al Statelor Unite, citat de AFP. Consideram ca Viktor Ianukovici a pierdut legitimitatea.

VIDEO Viktor Ianukovici, prima conferinta de presa dupa fuga din Ucraina: Puterea a fost confiscata de pro-fascisti iar evenimentele din Crimeea sunt raspunsul natural. Sunt surprins ca Vladimir Putin a pastrat tacerea pana acum

Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, a afirmat vineri, in prima sa conferinta dupa ce a fost alungat de la putere, organizata in Rusia, ca a fost fortat sa paraseasca tara in cauza amenintarilor la adresa vietii sale si a familiei sale iar puterea a fost confiscata de tineri nationalisti si pro-fascisti.

Elvetia si Austria blocheaza conturile lui Viktor Ianukovici si ale complicilor sai

Autoritatile din Elvetia si Austria au demarat vineri procedurile de blocare a conturilor presedintelui demis Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, si ale fiului sau Aleksander, urmarind orice fel de conturi ale celor doi care s-ar putea ascunde in bancile tarilor alpine. in paralel, Elvetia a lansat o ancheta pentru a investiga faptele de coruptie ale fostului presedinte ucrainean.

Viktor Ianukovici, uimit de tacerea lui Putin, ii acuza pe occidentali de tulburarile de la Kiev

Viktor Ianukovici s-a declarat vineri uimit de tacerea presedintelui Valdimir Putin si i-a acuzat pe occidentali ca sunt responsabili de tulburarile si victimele de la Kiev, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )