Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dmitri Rogozin: Ma intreb cate pahare a baut Basescu inainte de a inchide spatiul aerian pentru avionul nostru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dmitri Rogozin: Ma intreb cate pahare a baut Basescu inainte de a inchide spatiul aerian pentru avionul nostru

Ma intreb cate pahare a baut Traian) Basescu inainte de a inchide spatiul aerian pentru avionul nostru, a scris luni vicepremierul rus Dmitri Rogozin pe Twitter, ca raspuns la acuzatiile de duminica ale presedintelui roman. continuă pe Wall-Street Ro

Dmitri Rogozin, reactie la comentariul lui Traian Basescu: Ma intreb cate pahare a golit Basescu inainte de a inchide spatiul aerian

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a reactionat luni dimineata la comentariul facut duminica de presedintele Traian Basescu, privind 65506;paharele de votca65506; pe care acesta le-ar fi consumat: Ma intreb cate pahare a golit Basescu pentru curaj inainte de a inchide spatiul aerian romanesc pentru avionul nostru? a scris el pe Twitter.

Dmitri Rogozin, schimb de replici cu Traian Basescu: Ma intreb cate pahare a baut inainte de a inchide spatiul aerian

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a raspuns, luni, afirmatiilor presedintelui Traian Basescu, scriind pe Twitter Ma intreb cate pahare a baut Traian) Basescu inainte de a inchide spatiul aerian pentru.

Replica pe care Rogozin i-a dat-o lui Basescu: Ma intreb cate pahare a BAUT el

Ma intreb cate pahare a baut Traian) Basescu inainte de a inchide spatiul aerian pentru avionul nostru, a scris luni vicepremierul rus Dmitri Rogozin pe Twitter, ca raspuns la acuzatiile presedi.

Rogozin ii raspunde lui Basescu: Ma intreb cate pahare a baut el inainte de a inchide spatiul aerian pentru avionul nostru

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a raspuns acuzatiilor presedintelui Romaniei, afirmand ca se intreaba cat alcool a consumat acesta inainte de a lua decizia de a nu-i permite lui Rogozin sa survoleze spatiul aerian romanesc.

Rogozin continua razboiul declaratiilor cu Basescu

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin continua razboiul declaratiilor cu presedintele Traian Basescu. Dmitri Rogozin a postat un nou mesaj pe reteaua Twitter in care se intreaba cate pahare a baut Traian Basescu inainte de a inchide spatiul aerian al Romaniei.

Traian Basescu: Trebuie aflat cata votca a consumat Dmitri Rogozin inainte de a face declaratii. A ramas la modul de gandire stalinist

Presedintele Traian Basescu a afirmat, intr-un interviu pentru Opinia Timisoarei, ca trebuie aflat cata votca a consumat vicepremierul rus Dmitri Rogozin inainte de a face declaratiile pe Twitter privind inchiderea spatului aerian pentru zborul sau si l-a acuzat pe acesta de gandire stalinista.

Basescu despre Rogozin: Trebuie aflat cata vodca consumase inainte sa faca aceste declaratii

Presedintele Traian Basescu a declarat, la Timisoara, referindu-se la atacurile vicepremierului rus Dmitri Rogozin la adresa Romaniei, ca trebuie aflat mai intai cata vodca a consumat Rogozin inainte sa faca asemenea declaratii.

Mesajul lui Traian Basescu pentru Dmitri Rogozin. Ar trebui sa bage bine in cap

Presedintele Basescu a declarat ca ii transmite lui Dmitri Rogozin ca noi suntem o natiune care a trait intre trei imperii si suntem tot aici. Seful statului a mai spus ca Rogozin ar trebui sa bage bine.

UPDATE. Noi atacuri la adresa Romaniei din partea vicepremierul rus Dmitri Rogozin, pe Twitter, dupa afirmatia ca va survola tara noastra cu un bombardier TU 160. Vezi reactia MAE si a lui Basescu

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris sambata pe contul sau de Twitter ca, la solicitarea SUA, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul sau, transmite Agerpres.

UPDATE Dmitri Rogozin, pe Twitter: Romania mi-a inchis spatiul aerian. Data viitoare voi zbura cu un TU-160/ MAE roman, surprins de declaratiile oficialului rus

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin scrie pe Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu i-au permis accesul in spatiul aerian al Romaniei la cererea Statelor Unite si este blocat in Transnistria. Informatia nu a fost confirmata deocamdata de autoritatile de la Bucuresti, potrivit Digi 24. Rogozin afirma ca data viitoare va zbura cu un TU-160. UPDATE Ministerul Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Rogozin, printr-un comunicat de presa in care afirma ca amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre un vicepremier rus, reprezinta o declaratie foarte grava in actualul context regional, in care Federatia Rusa a incalcat suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, iar forte separatiste proruse violeaza grav ordinea publica din statul vecin. Vezi textul comunicatului. UPDATE Ora 17:30: Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat ca a revenit la Moscova, din Republica Moldova, in pofida faptului ca avionul sau a fost obligat de catre avioane ucrainene de interceptare sa se se intoarca din drum la Chisinau, potrivit Itar-Tass.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )