Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dmitri Rogozin, reactie la comentariul lui Traian Basescu: Ma intreb cate pahare a golit Basescu inainte de a inchide spatiul aerian

Hotnews Hotnews,
 Dmitri Rogozin, reactie la comentariul lui Traian Basescu: Ma intreb cate pahare a golit Basescu inainte de a inchide spatiul aerian

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a reactionat luni dimineata la comentariul facut duminica de presedintele Traian Basescu, privind 65506;paharele de votca65506; pe care acesta le-ar fi consumat: Ma intreb cate pahare a golit Basescu pentru curaj inainte de a inchide spatiul aerian romanesc pentru avionul nostru? a scris el pe Twitter. continuă pe Hotnews

Dmitri Rogozin, schimb de replici cu Traian Basescu: Ma intreb cate pahare a baut inainte de a inchide spatiul aerian

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a raspuns, luni, afirmatiilor presedintelui Traian Basescu, scriind pe Twitter Ma intreb cate pahare a baut Traian) Basescu inainte de a inchide spatiul aerian pentru.

Dmitri Rogozin: Ma intreb cate pahare a baut Basescu inainte de a inchide spatiul aerian pentru avionul nostru

Ma intreb cate pahare a baut Traian) Basescu inainte de a inchide spatiul aerian pentru avionul nostru, a scris luni vicepremierul rus Dmitri Rogozin pe Twitter, ca raspuns la acuzatiile de duminica ale presedintelui roman.

Mesajul lui Traian Basescu pentru Dmitri Rogozin. Ar trebui sa bage bine in cap

Presedintele Basescu a declarat ca ii transmite lui Dmitri Rogozin ca noi suntem o natiune care a trait intre trei imperii si suntem tot aici. Seful statului a mai spus ca Rogozin ar trebui sa bage bine.

Traian Basescu: Trebuie aflat cata votca a consumat Dmitri Rogozin inainte de a face declaratii. A ramas la modul de gandire stalinist

Presedintele Traian Basescu a afirmat, intr-un interviu pentru Opinia Timisoarei, ca trebuie aflat cata votca a consumat vicepremierul rus Dmitri Rogozin inainte de a face declaratiile pe Twitter privind inchiderea spatului aerian pentru zborul sau si l-a acuzat pe acesta de gandire stalinista.

Rogozin continua razboiul declaratiilor cu Basescu

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin continua razboiul declaratiilor cu presedintele Traian Basescu. Dmitri Rogozin a postat un nou mesaj pe reteaua Twitter in care se intreaba cate pahare a baut Traian Basescu inainte de a inchide spatiul aerian al Romaniei.

Traian Basescu: Nu pot sa consider afirmatiile lui Rogozin declaratii oficiale ale Federatiei Ruse. / Daca in Ucraina e razboi civil, Romania va fi profund afectata

Romania va fi profund afectata daca in Ucraina se va declansa un razboi civil intre est si vest, a declarat duminica presedintele Traian Basescu la Digi 24, potrivit Agerpres. Seful statului a mai spus, cu referire la declaratiile vicepremierului rus Dmitri Rogozin cu privire la Romania, ca acestea au fost facute sub influenta bauturilor alcoolice si ca nu le poate considera declaratii oficiale. Traian Basescu a mai spus, duminica, la Digi 24, ca exista o intentie a Guvernului ca premierul sa faca o vizita in Federatia Rusa in acest an, dar a subliniat ca acesta ar fi nepotrivita.

Presedintele Traian Basescu, invitat la Digi 24, de la 17.30. Cum raspunde amenintarilor lui Rogozin

Presedintele Traian Basescu este invitat, incepand cu ora 17. 30, la postul Digi 24, unde va raspunde afirmatiilor facute de catre vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

Traian Basescu: Cei ce au luat decizia legat de Rogozin stiu ce fac, cum interpreteaza restrictiile

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in legatura cu restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, ca el crede ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum interpreteaza restrictiile puse unor persoane. Rogozin figureaza pe lista oficialilor rusi de rang inalt supusi sanctiunilor internationale restrictii de calatorie) dupa implicarea sa in anexarea Crimeei de catre Rusia.

Traian Basescu: Rogozin a jignit romanii, nu este un diplomat si nu poate ramane fara o replica pe masura lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca vicepremierul rus Dmitri Rogozin nu este un diplomat si ca nu poate ramane fara o replica pe masura lui.

Presedintele Traian Basescu vine astazi, la 12.30, la Adevarul Live. Cum raspunde atacurilor lui Rogozin

Care este pozitia Romaniei fata de atacul lansat de vicepremierul rus Dmitri Rogozin si cum reactioneaza presedintele in fata provocarilor premierului Victor Ponta? Traian Basescu va raspunde, luni, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, acestor intrebari, intr-o discutie cu Dan Marinescu redactor-sef) si Liviu Iolu jurnalist).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )