Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dmitri Rogozin vine in Moldova prin Bulgaria si Romania, dupa ce i-a fost interzis accesul in Ucraina

Adevărul Adevărul,
Dmitri Rogozin vine in Moldova prin Bulgaria si Romania, dupa ce i-a fost interzis accesul in Ucraina

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat ca are de facut un zbor de 4,5 ore de la Moscova pana la Chisinau, prin Bulgaria si Romania. continuă pe Adevărul

Fara a informa oficial Chisinaul, Dmitri Rogozin vine pe 9 mai la Tiraspol pentru sarbatoare si vizite la obiectele sociale finantate de Rusia

Ambasadorul Rusiei in Moldova, Farit Muhametsin, chemat azi la Ministerul de Externe pentru a explica de ce vine vicepremierul rus Dmitri Rogozin la Tiraspol, pe 9 mai, a declarat ca programul vizitei inca nu a fost stabilit, dar prioritare vor fi inspectia unor constructii pentru meniri sociale si participarea la sarbatoarea Zilei Victoriei.

Ucraina nu a permis intrarea in spatiul sau aerian a avionului lui Dmitri Rogozin: Aeronava, deviata prin Romania

Ucraina nu a permis tranzitul avionului vicepresedintelui rus Dmitri Rogozin prin spatiul sau aerian, astfel ca aeronava va trece prin spatiul aerian al Romaniei pentru a ajunge in Republica Moldova, a anuntat.

Aeronava care il va transporta pe Dmitri Rogozin in Republica Moldova, deviat prin Romania

Autoritatile din Ucraina nu au permis tranzitul avionului vicepresedintelui rus Dmitri Rogozin prin spatiul sau aerian, astfel ca aeronava va trece prin spatiul aerian al Romaniei pentru a ajunge in Republica.

Vizita vicepremierului rus Dmitri Rogozin in regiunea transnistreana, neconfirmata oficial la Chisinau

Ministrul afacerilor si integrarii europene, Natalia Gherman, va discuta maine cu ambasadorul Federatiei Ruse la Chisinau, Farit Muhametsin, despre vizita vicepremierului rus Dmitri Rogozin in regiunea transnistreana.

Ambasadorul Rusiei la Chisinau, convocat pentru explicatii despre vizita lui Dmitri Rogozin in Transnistria

Ambasadorul Rusiei la Chisinau a fost convocat la Ministerul moldovean de Externe pentru a oferi explicatii privind intentia vicepremierului rus Dmitri Rogozin de a se deplasa la Tiraspol pe 9 mai, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )