Libnet.ro
UNICEF

09:00

DNA: 37 de perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala si spalare de bani

România Liberă România Liberă,
DNA: 37 de perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DNA efectueaza marti dimineata perchezitii domiciliare la 37 de adrese situate in municipiul Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, intr-un caz de evaziune fiscala, spalare de bani si aderare la un grup infractional organizat. continuă pe România Liberă

Perchezitii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala la unul din cei mai importanti oameni de afaceri din Banat

Procurorii DNA Timisoara au descins marti dimineata in mai multe locatii pentru efectuarea unor perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florin Maran. Potrivit pressalert. ro, in acelasi dosar se fac perchezitii si la sediile unor firme din Strehaia.

Perchezitii in Bucuresti si in alte cinci judete, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DNA fac, marti, 37 de perchezitii in Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi, la sedii de firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul in acest caz fiind estimat la doua milioane de euro.

Argentina interzice activitatea conglomeratului american ProcterGamble sub acuzatii de evaziune fiscala

Argentina a suspendat activitatea concernului american ProcterGamble, care produce o varietate mare de bunuri de larg consum, sub acuzatia de evaziune fiscala pe teritoriul tarii, potrivit unui anunt publicat pe site-ul presedintiei de la Buenos Aires.

Constanta: 30 de persoane, trimise in judecata pentru evaziune fiscala. Prejudiciul, de 180 de milioane de euro

Treizeci de romani, greci si bulgari, care au actionat pe teritoriul Romaniei in cadrul unui grup infractional organizat, specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, au fost trimisi in judecata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )