Libnet.ro
UNICEF

09:00

Perchezitii in Bucuresti si in alte cinci judete, intr-un dosar de evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in Bucuresti si in alte cinci judete, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DNA fac, marti, 37 de perchezitii in Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi, la sedii de firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul in acest caz fiind estimat la doua milioane de euro. continuă pe Adevărul

Bucuresti si alte cinci judete, vizate de perchezitii ale DNA

In cursul acestei dimineti, porcurorii DNA efectueaza perchezitii domiciliare in 37 de locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Perchezitii DNA in Bucuresti si alte cinci judete la oameni de afaceri acuzati de evaziune si spalare de bani

Perchezitii de amploare marti dimineata in Bucuresti si in judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi. Cei vizati de anchetatori sunt mai multi oameni de afaceri, care sunt acuzati de evaziune.

Perchezitii DNA in Bucuresti si alte cinci judete, la oameni de afaceri acuzati de evaziune si spalare de bani

Perchezitii de amploare marti dimineata in Bucuresti si in judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi. Cei vizati de anchetatori sunt mai multi oameni de afaceri, care sunt acuzati de evaziune.

Perchezitii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala la unul din cei mai importanti oameni de afaceri din Banat

Procurorii DNA Timisoara au descins marti dimineata in mai multe locatii pentru efectuarea unor perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florin Maran. Potrivit pressalert. ro, in acelasi dosar se fac perchezitii si la sediile unor firme din Strehaia.

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite intr-un accident produs pe DN 28

O persoana si-a pierdut viata si alte cinci au fost ranite, sambata seara, intr-un accident produs pe DN 28 intre Iasi siVaslui, relateazaB1 TV. in accident au fost implicate trei.

30 de romani, greci si bulgari trimisi in judecata de DIICOT, intr-un dosar cu prejudiciu de 180 de milioane de euro

30 de romani, bulgari si greci au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar cu projudiciu de 680. 589,15 de lei aproximativ 180 de milioane euro).

Primele audieri la DNA dupa alegeri: Trei lideri PDL dau declaratii intr-o dosar de coruptie

Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, deputatul Alin Popoviciu, vicepresedintele PDL la nivel national, si deputatul Cornel Samartinean, presedinte PDL Timisoara, se afla luni dimineata la DNA, unde sunt audiati intr-un dosar de coruptie legat de retrocedari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )