Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA ancheteaza defrisari ILEGALE, in Bistrita. Cum erau masluite licitatiile

România Liberă România Liberă,
DNA ancheteaza defrisari ILEGALE, in Bistrita. Cum erau masluite licitatiile

Procurorii DNA efectueaza, joi dimineata, 13 perchezitii la Directia Judeteana Bistrita-Nasaud si in alte locatii, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie comise in perioada 2009-2014, informeaza un comunicat al institutiei. continuă pe România Liberă

DNA ancheteaza defrisari ILEGALE, in Bistrita

Procurorii DNA efectueaza, joi dimineata, 13 perchezitii la Directia Judeteana Bistrita-Nasaud si in alte locatii, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie comise in perioada 2009-2014, informeaza un comunicat al institutiei.

Perchezitii DNA la Directia Silvica Bistrita-Nasaud, intr-un dosar privind defrisari de paduri

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la 13 adrese din Bistrita-Nasaud, intre care sediul Directiei Silvice din judet, intr-un dosar privind defrisari ilegale de paduri, au declarat pentru Mediafax.

DNA face perchezitii la Directia Silvica Bistrita-Nasaud. Este vizat directorul institutiei. Procurorii au ajuns si acasa la el si la spalatoria pe care o detine

DNA face perchezitii la Directia Silvica Bistrita-Nasaud. Se pare ca este vorba despre un dosar privind defrisari ilegale. Vizat este directorul institutiei, Gheorghe Ivan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )