Libnet.ro
UNICEF

22:30

DNA ancheteaza defrisari ILEGALE, in Bistrita

România Liberă România Liberă,
DNA ancheteaza defrisari ILEGALE, in Bistrita

Procurorii DNA efectueaza, joi dimineata, 13 perchezitii la Directia Judeteana Bistrita-Nasaud si in alte locatii, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie comise in perioada 2009-2014, informeaza un comunicat al institutiei. continuă pe România Liberă

DNA ancheteaza defrisari ILEGALE, in Bistrita. Cum erau masluite licitatiile

Procurorii DNA efectueaza, joi dimineata, 13 perchezitii la Directia Judeteana Bistrita-Nasaud si in alte locatii, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie comise in perioada 2009-2014, informeaza un comunicat al institutiei.

Perchezitii DNA la Directia Silvica Bistrita-Nasaud, intr-un dosar privind defrisari de paduri

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la 13 adrese din Bistrita-Nasaud, intre care sediul Directiei Silvice din judet, intr-un dosar privind defrisari ilegale de paduri, au declarat pentru Mediafax.

DNA face perchezitii la Directia Silvica Bistrita-Nasaud. Este vizat directorul institutiei. Procurorii au ajuns si acasa la el si la spalatoria pe care o detine

DNA face perchezitii la Directia Silvica Bistrita-Nasaud. Se pare ca este vorba despre un dosar privind defrisari ilegale. Vizat este directorul institutiei, Gheorghe Ivan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )