Libnet.ro
UNICEF

20:00

DNA ancheteaza dosarul RCS and RDS - Dragomir

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA ancheteaza dosarul RCS and RDS - Dragomir

Directia Nationala Anticoruptie DNA) ancheteaza dosarul RCS and RDS - Dragomir privind un contract in valoare de 1,7 milioane de euro incheiat cu o firma privata a lui Mitica Dragomir care viza renovarea unei sali de ceremonii, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

DNA ancheteaza dosarul RCSRDS- Dumitru Dragomir

DNA ancheteaza contractul incheiat intre RCSRDS si o firma privata a lui Mitica Dragomir. Ar fi vorba de un contract de 1,7 milioane de euro care viza renovarea unei sali de ceremonii, scrie Realitatea TV .

DNA ancheteaza dosarul RCSRDS - Dragomir.

Procurorii anticoruptie ancheteaza contractul semnat intre RCSRDS si firma lui Mitica Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit Realitatea TV. Cercetarea se afla intr-o faza prealabila. Nici o persoana nu este invinuita in acest dosar. In curs de actualizare. Citeste si L-a infundat Mitica Dragomir si pe Voiculescu? INTERCEPTARI. DOVADA implicarii lui Dan Voiculescu in santajarea RCSRDS.

Eduard Kovesi a fost subalternul directorului general al RCS and RDS

Eduard Kovesi, fostul sot al procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Laura Codruta Kovesi, ar fi fost subalternul lui Ioan Bendei, directorul general al RCS and RDS, arata un comunicat de presa remis de Grupul de Investigatii Politice GIP).

Eduard Kovesi a fost subalternul directorului general al RCS and RDS

Update 19:00 RCS and RDS mentioneaza ca Eduard Kovesi a fost angajat al companiei, la punctul de lucru din Sibiu, din noiembrie 2004 pana la data de 31 martie 2006, potrivit unui comunicat de presa.

GIP: Presedintele Ligii de fotbal, afaceri de 1.700.000 euro cu RCS and RDS

Fotbalul autohton este pe cale sa fie zguduit de un nou scandal. Conform unor informatii oferite de Grupul de Investigatii Politice GIP), condus de Mugur Ciuvica, intre presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, si grupul RCS and RDS exista un contract foarte profitabil pentru ambele parti daca sunt puse cap la cap mai multe elemente.

Eduard Kovesi a fost subalternul directorului general al RCS and RDS

Eduard Kovesi, fostul sot al procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Laura Codruta Kovesi, a fost subalternul lui Ioan Bendei, directorul general al RCS and RDS, arata Grupul de Investigatii Politice GIP) potrivit unui comunicat de presa.

DNA ancheteaza contractul dintre Dragomir si RCS-RDS

Directia Nationala Anticoruptie a inceput o ancheta dupa ce a iesit la lumina un contract incheiat intre o firma a lui Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, si compania de televiziune prin cablu RCS-RDS.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3002 seconds )