Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA ancheteaza dosarul RCSRDS - Dragomir.

România Liberă România Liberă,
DNA ancheteaza dosarul RCSRDS - Dragomir.

Procurorii anticoruptie ancheteaza contractul semnat intre RCSRDS si firma lui Mitica Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit Realitatea TV. Cercetarea se afla intr-o faza prealabila. Nici o persoana nu este invinuita in acest dosar. In curs de actualizare. Citeste si L-a infundat Mitica Dragomir si pe Voiculescu? INTERCEPTARI. DOVADA implicarii lui Dan Voiculescu in santajarea RCSRDS. continuă pe România Liberă

DNA ancheteaza dosarul RCSRDS- Dumitru Dragomir

DNA ancheteaza contractul incheiat intre RCSRDS si o firma privata a lui Mitica Dragomir. Ar fi vorba de un contract de 1,7 milioane de euro care viza renovarea unei sali de ceremonii, scrie Realitatea TV .

DNA ancheteaza dosarul RCS and RDS - Dragomir

Directia Nationala Anticoruptie DNA) ancheteaza dosarul RCS and RDS - Dragomir privind un contract in valoare de 1,7 milioane de euro incheiat cu o firma privata a lui Mitica Dragomir care viza renovarea unei sali de ceremonii, potrivit surselor de presa.

DNA ancheteaza contractul dintre Dragomir si RCS-RDS

Directia Nationala Anticoruptie a inceput o ancheta dupa ce a iesit la lumina un contract incheiat intre o firma a lui Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, si compania de televiziune prin cablu RCS-RDS.

Culisele contractului dubios dintre RCSRDS si Mitica Dragomir. Procurorii pastreaza tacerea

Procurorii pastreaza tacerea in continuare in privinta contractului dubios dintre RCSRDS si Mitica Dragomir. Anchetatorii nu au raspuns pana acum intrebarii daca s-a deschis un dosar si in privinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )