Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA cere arestarea in lipsa a fiului lui Dan Adamescu, Bogdan Alexander Adamescu. Acuzatiile: dare de mita

Adevărul Adevărul,
DNA cere arestarea in lipsa a fiului lui Dan Adamescu, Bogdan Alexander Adamescu. Acuzatiile: dare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer arestarea in lipsa a lui Bogdan Alexander Adamescu, fiului omului de afaceri Dan Adamescu, acuzat de dare de mita. Acest caz a fost disjuns din cel in care milionarul este acuzat ca ar fi dat mita unor judecatori de la Tribunalul Bucuresti. continuă pe Adevărul

DNA cere arestarea fiului omului de afaceri Dan Adamescu

Procurorii DNA au inaintat, vineri, Tribunalului Bucuresti propunerea de arestare in lipsa a omului de afaceri Bogdan Alexander Adamescu, acuzat de doua infractiuni de dare de mita. Comunicatul.

Procurorii DNA cer arestarea in lipsa a lui Bogdan Adamescu

ACTUALIZARE 14:20 Dan Adamescu s-a prezentat la DNA Omul de afaceri Dan Adamescu s-a prezentat vineri la DNA pentru a i se pune sechestru pe avere, au precizat vineri, pentru Agerpres, surse judiciare.

Procurorii DNA cer arestarea in lipsa a lui Bogdan Adamescu

Procurorii DNA au inaintat, vineri, Tribunalului Bucuresti propunerea de arestare in lipsa a omului de afaceri Bogdan Alexander Adamescu, acuzat de doua infractiuni de dare de mita, potrivit unui comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie.

Fiul lui Dan Adamescu se afla in vizorul DNA, procurorii cer arestarea preventiva in dosarul in care e acuzat de dare de mita

Fiul lui Dan Adamescu, Bogdan Alexander, se afla pe lista neagra a DNA-ului. Procurorii cer arestarea preventiva a acestuia in dosarul in care este invinuit alaturi de tatal sau pentru ca a dat mita 15. 000 de euro si 23. 000 de lei judecatorilor Ion.

Dan Adamescu, la DNA pentru a i se pune sechestru pe avere

Omul de afaceri Dan Adamescu s-a prezentat vineri la DNA pentru a i se pune sechestru pe avere, au precizat surse judiciare ale Agerpres. Pe 17 martie, procurorii anticoruptie au incuviintat cererea lui Dan.

Sechestru record de 850 de milioane de lei pe averea lui Dan Adamescu

ACTUALIZARE 15:00 La data de 25 martie 2016, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie au instituit masura sechestrului asigurator, pana la concurenta sumei de 857. 363,37 lei, asupra a 435. 255 de actiuni si 20. 406 parti sociale, pe care inculpatul ADAMESCU DAN GRIGORE, om de afaceri, le detine la diferite societati comerciale, potrivit unui comunicat de presa DNA. *ACTUALIZARE 14:20 Dan Adamescu s-a prezentat la DNA .

Bunuri de peste 800 de milioane de lei, apartinand lui Dan Adamescu, puse sub sechestru de procurorii DNA

Directia Nationala Anticorupptie DNA) a pus sechestru pe bunurile lui Dan Adamescu pana la concurenta sumei de peste 580 de milioane de lei. Masura a fost dispusa in dosarul privind falimentarea Astra.

Sechestru record, de peste 850 de milioane de lei, pe averea lui Dan Adamescu

Omul de afaceri Dan Adamescu s-a prezentat vineri la DNA pentru a i se pune sechestru pe avere, au precizat surse judiciare ale Agerpres. Pe 17 martie, procurorii anticoruptie au incuviintat cererea lui Dan.

DNA cere incuviintarea retinerii si arestarii lui Sebastian Ghita. Deputatul e acuzat de dare de mita, santaj si cumparare de informatii confidentiale

Deputatul si omul de afaceri Sebastian Ghita este suspect intr-un nou dosar de coruptie, in care acuzatiile sunt de de mita, santaj si cumparare de informatii confidentiale, dar si de conducere fara permis. DNA cere Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii deputatului.

Procurorii DNA cer mandat de arestare in lipsa pentru fiul lui Adamescu

Procurorii DNA au cerut Tribunalului Bucuresti emiterea unui mandat de arestare in lipsa pentru omul de afaceri Bodgan Alexander Adamescu, fiul lui Dan Grigore Adamescu, pentru dare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )