Libnet.ro
UNICEF

06:00

Procurorii DNA cer mandat de arestare in lipsa pentru fiul lui Adamescu

România Liberă România Liberă,
Procurorii DNA cer mandat de arestare in lipsa pentru fiul lui Adamescu

Procurorii DNA au cerut Tribunalului Bucuresti emiterea unui mandat de arestare in lipsa pentru omul de afaceri Bodgan Alexander Adamescu, fiul lui Dan Grigore Adamescu, pentru dare de mita. continuă pe România Liberă

Procurorii DNA cer arestarea in lipsa a lui Bogdan Adamescu

Procurorii DNA au inaintat, vineri, Tribunalului Bucuresti propunerea de arestare in lipsa a omului de afaceri Bogdan Alexander Adamescu, acuzat de doua infractiuni de dare de mita, potrivit unui comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie.

Procurorii DNA cer arestarea in lipsa a lui Bogdan Adamescu

ACTUALIZARE 14:20 Dan Adamescu s-a prezentat la DNA Omul de afaceri Dan Adamescu s-a prezentat vineri la DNA pentru a i se pune sechestru pe avere, au precizat vineri, pentru Agerpres, surse judiciare.

DNA: Terenul dat ca mita pentru Ontanu, revandut unui coleg de partid

Terenul primit de avocata Loredana Radu ca mita pentru Neculai Ontanu a fost revandut unui coleg de partid al primarului sectorului 2, potrivit referatului prin care procurorii DNA cer joi arestarea preventiva.

Neculai Ontanu si avocata Loredana Radu au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA

Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA sub acuzatia de luare de mita. In acelasi dosar, este urmarita penal avocata Loredana Claudia Radu, sub acuzatia de complicitate la luare de mita si spalare de bani. Aceasta este avocata lui Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni si este nepoata lui Gabriel Oprea. Procurorii DNA au anuntat miercuri noaptea ca i-au retinut, in acelasi dosar, pe avocata Loredana Radu, si pe secretarul Primariei sectorului 2, Toma Sutru.

Deputatul Cristian Rizea a fost trimis in judecata de procurorii DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, marti, pe deputatul Cristian Rizea.

Fostul sef al judetului Botosani, Florin Turcanu, din nou in vizorul legii. Procurorii DNA i-au perchezitionat vila, dar si sediul Consiliului Judetean

Vila fostului sef al judetului, Florin Turcanu, dar si sediul Consiliului Judetean au fost calcate astazi de procurorii DNA. Acestia au perchezitionat atat casa lui Turcanu dar si sediul institutiei pe care a condus-o. Se banuieste savarsirea unor fapte de coruptie.

DNA cere arestarea in lipsa a fiului lui Dan Adamescu, Bogdan Alexander Adamescu. Acuzatiile: dare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer arestarea in lipsa a lui Bogdan Alexander Adamescu, fiului omului de afaceri Dan Adamescu, acuzat de dare de mita. Acest caz a fost disjuns din cel in care milionarul este acuzat ca ar fi dat mita unor judecatori de la Tribunalul Bucuresti.

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea lui Sebastian Ghita, acuzat de dare de mita, santaj si cumparare de influenta

Procurorii DNA cer Camerei Deputatilor sa incuviinteze retinerea si arestarea preventiva a deputatului Sebastian Ghita, acuzat de doua fapte de dare de mita, santaj si conducere de vehicul fara permis. 20 Conducerea Camerei Deputatilor se reuneste joi la ora 12. 00 pentru a lua act de cererea DNA si a transmite dosarul si solicitarile catre Comisia Juridica, cea care trebuie sa dea un aviz consultativ in termen de trei zile cel mai probabil luni).

Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, a fost retinut de procurorii DNA

Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, a venit miercuri la DNA pentru a fi audiat intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie, ulterior fiind retinut de procurori pentru spalare de bani si complicitate la luare de mita, informeaza.

Bunuri de peste 800 de milioane de lei, apartinand lui Dan Adamescu, puse sub sechestru de procurorii DNA

Directia Nationala Anticorupptie DNA) a pus sechestru pe bunurile lui Dan Adamescu pana la concurenta sumei de peste 580 de milioane de lei. Masura a fost dispusa in dosarul privind falimentarea Astra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )