Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA cere arestarea preventiva a lui Gheorghe Bunea Stancu in dosarul privind finantarea cluburilor sportive

Hotnews Hotnews,
 DNA cere arestarea preventiva a lui Gheorghe Bunea Stancu in dosarul privind finantarea cluburilor sportive

Procurorii DNA au cerut miercuri Tribunalului Galati luarea masurii arestarii preventive, intr-un nou dosar care vizeaza savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, fata de Gheorghe Bunea Stancu, fost presedinte al Consiliului Judetean CJ) Braila, in prezent aflat in inchisoare, fiind condamnat intr-o alta cauza. continuă pe Hotnews

DNA cere arestarea preventiva a lui Bunea Stancu. Fostul sef CJ Braila, cercetat pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au cerut, miercuri, Tribunalului Galasi, arestarea preventiva a fostului presedinte al Consiliului Judetean CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu, intr-un nou dosar in care este cercetat pentru abuz in serviciu, relateaza Agerpres.

DNA cere arestarea preventiva in lipsa a fostului deputat Marko Attila care a fugit din Romania

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut arestarea preventiva in lipsa a fostului deputat Marko Attila-Gabor, suspectat in dosarul privind retrocedarile ilegale de la ANRP.

Surse: DNA cere arestarea lui Gheorghe Bunea Stancu, fostul baron PSD de Braila

Procurorii anticoruptie se pregatesc sa ceara arestarea fostului baron PSD de Braila, Gheorghe Bunea Stancu, intr-un nou dosar cu un prejudiciu de 7,5 milioane de lei din bugetul Consiliului Judetean, scrie.

Surse: DNA cere arestarea lui Gheorghe Bunea Stancu, fostul baron PSD de Braila, intr-un nou dosar

Procurorii anticoruptie se pregatesc sa ceara arestarea fostului baron PSD de Braila, Gheorghe Bunea Stancu, intr-un nou dosar cu un prejudiciu de 7,5 milioane de lei din bugetul Consiliului Judetean, scrie.

Fostul baron de Braila, Gheorghe Bunea Stancu, si dosarul Sportul. Ce spune rechizitoriul intocmit de DNA

Incarcerat de la inceptul lunii aprilie in Penitenciarul Galati, dupa ce a fost condamnat la trei ani de detentie in dosarul Mita la PSD, Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila face, de saptamana trecuta, obiectul unei noi urmariri penale incepute de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul Sportul.

Directorul economic al CJ Braila, cercetat sub control judiciar intr-un dosar de coruptie, alaturi de fostul baron local Gheorghe Bunea Stancu

Alina Daniela Rusu, director economic in cadrul Consiliului Judetean Braila, este cercetata sub control judiciar in dosarul Sportul, acelasi dosar in care a fost pus sub urmarire penala Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al institutiei. Stancu se afla in prezent in inchisoare, dupa ce a fost condamnat la 3 ani de detentie intr-un alt dosar de coruptie, Mita la PSD.

DNA cere arestarea in lipsa a lui Marko Attila

Procurorii DNA au propus, luni, arestarea preventiva in lipsa, pe o perioada de 30 zile, in cazul deputatului Marko Attila, intrucat este suspectat de trei infractiuni de abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la ANRP.

DNA cere arestarea in lipsa a lui Marko Attila

Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea in lipsa a fostului deputat UDMR Marko Attila, informeaza B1 TV. Cel mai probabil acesta va primi un mandat in lipsa de 30 de zile, iar apoi va fi pus in urmarire.

DNA cere arestarea in lipsa a lui Marko Attila, in dosarul ANRP

Procurorii DNA cer arestare in lipsa, pe o perioada de 30 de zile, a fostului deputat Marko Attila pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca,alaturi de alte persoane, intre care si Horia Georgescu,a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la ANRP.

DNA cere arestarea deputatului Marko Attila

Procurorii DNA cer arestare in lipsa, pe o perioada de 30 de zile, a fostului deputat Marko Attila pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )