Libnet.ro
UNICEF

12:00

DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Laszlo Borbely, in legatura cu trei infractiuni de trafic de influenta

B1 B1,
DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Laszlo Borbely, in legatura cu trei infractiuni de trafic de influenta

ProcuroriiDNAau cerut urmarirea penala fata de deputatul Laszlo Borbely, fost ministru al Ministerului Mediului siPadurilor, in legatura cu savarsirea a trei infractiuni de trafic de. continuă pe B1

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Gala Bute fata de sibianul Ioan Ariton, fost ministru al Economiei in guvernul Boc II

Directia NAtionala Anticoruptie cere inceperea urmaririi penale fata de Ion Ariton, in prezent senator, fost ministru al Economiei in guvernul Boc II.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, sub acuzatiile de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru senatorul Ion Ariton in dosarul Gala Bute

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut luni incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru al Economiei Ion Ariton, in prezent senator, acuzat ca ar fi determinat pe 10 companii de stat sa sponsorizeze cu 1,74 milioane lei organizarea galei internationale de box Lucian Bute.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

Comisia juridica a Camerei a avizat inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea

Comisia juridica a avizat favorabil miercuri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, cu 20 de voturi pentru, informeaza Mediafax .

DNA cere urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, cauza redeschisa recent de DNA Oradea.

DNA cere urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, acuzat de trei infractiuni de trafic de influenta in dosarul Apele Romane, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Dosarul Gala Bute: Procurorii cer inceperea urmaririi penale pentru parlamentarii Elena Udrea si Ion Ariton

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii in 18 locatii situate in Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Hunedoara si Gorj, in dosarul Gala Bute, conform unor surse citate de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )