Libnet.ro
UNICEF

20:00

DNA cere judecarea sub control judiciar a lui Mihai Necolaiciuc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere judecarea sub control judiciar a lui Mihai Necolaiciuc

DNA cere Judecatoriei Sectorului 1 judecarea lui Mihai Necolaiciuc sub control judiciar, in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu, prin care compania CFR ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7 milioane de euro, dupa ce vineri a fost eliberat conditionat, intr-un alt dosar. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere judecarea lui Mihai Necolaiciuc sub control judiciar, dupa ce a fost eliberat conditionat

DNA cere Judecatoriei Sectorului 1 judecarea lui Mihai Necolaiciuc sub control judiciar, in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu, prin care compania CFR ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7.

DNA cere judecarea lui Mihai Necolaiciuc sub control judiciar, la trei zile dupa ce a fost eliberat conditionat

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer Judecatoriei Sectorului 1 judecarea lui Mihai Necolaiciuc sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, prin care compania CFR ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7 milioane de euro. Cererea DNA vine dupa ce vineri acesta a fost eliberat conditionat intr-un alt dosar.

Constanta: Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar, dar are interdictia de a-si exercita functia de presedinte al CJ

Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins marti contestatiile formulate de presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, fata de masura controlului judiciar sub.

Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar

Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins, marti, ca fiind nefondate, contestatiile formulate de presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, fata de masura controlului judiciar sub care acesta se afla in dosarul Centrul Militar Zonal si dosarul privind finantarea cluburilor sportive.

Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar. Ce i-au interzis magistratii

Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins, marti, ca fiind nefondate, contestatiile formulate de presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, fata de masura controlului judiciar sub care acesta se afla in dosarul Centrul Militar Zonal si dosarul privind finantarea cluburilor sportive.

Primarul inculpat de la Urziceni este liber. Procurorii il cereteaza sub control judiciar

Dupa 24 de ore petrecute in arestul politiei, primarul Constantin Sava a fost eliberat. El va fi cercetat sub control judiciar. Procurorul de caz i-a impus o serie de interdictii.

DNA cere control judiciar pentru fostul sef CFR, Mihai Necolaiciuc, intr-un dosar cu un prejudiciu de 56,7 milioane euro

DNA a solicitat Judecatoriei Sectorului 1 al Capitalei masura preventiva a controlului judiciar pentru Mihail Necolaiciuc, eliberat conditionat dupa ce a facut noua luni din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare pentru fraudarea CFR cu 2,7 milioane de euro. Fostul tar al CFR mai este judecat intr-un dosar cu prejudicii de circa 56,7 milioane de euro in care prima instanta l-a condamnat la 10 ani inchisoare.

Procurorii DNA cer instantei ca Mihai Necolaiciuc sa nu poata parasi Romania (VIDEO)

Procurorii DNA cer instantei ca Mihai Necolaiciuc sa fie pus sub control judiciar pentru a nu parasi Romania, informeaza B1 TV. Miercuri se va judeca solicitarea de impunere a controlului judiciar, decizia va fi.

Fostul primar din Prajesti, Eugen Antica, trimis in judecata de DNA pentru mai multe fapte de coruptie

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Bacau, au dispus astazi trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatului Eugen Antica, fost primar al comunei bacauane Prajesti. Edilul este acuzat de luare de mita dar si operatiuni financiare ilegale, care au produs un prejudiciu de peste 43 de mii de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )