Libnet.ro
UNICEF

21:00

DNA cere marirea pedepselor dispuse de Curtea de Apel in dosarul transferurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere marirea pedepselor dispuse de Curtea de Apel in dosarul transferurilor

Un procurorul DNA a cerut judecatorilor instantei supreme marirea pedepselor dispuse de Curtea de Apel in cazul celor opt oameni de fotbal judecati in dosarul transferurilor de jucatori, in timp ce avocatii au solicitat achitarea acestora, transmite Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul transferurilor: DNA cere marirea pedepselor, avocatii solicita achitarea inculpatilor.

Procurorul DNA a cerut judecatorilor instantei supreme marirea pedepselor dispuse de Curtea de Apel in cazul celor opt oameni de fotbal judecati in dosarul transferurilor de jucatori, in timp ce avocatii au solicitat achitarea acestora, scrie Mediafax. La termenul de vineri al procesului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurorul Directiei Nationale Anticoruptie prezent la instanta a cerut renuntarea la circumstantele atenuante admise de Curtea de Apel Bucuresti in cazul lui Jean .

LIVE Dosarul Transferurilor - Sentinta. DNA cere marirea pedepselor

Astazi are loc ultimul termen din Dosarul Transferurilor, pledoaria finala a avocatilor si depunerea ultimelor documente. Inalta Curte de Casatie si Justitie va anunta astazi sentinta sau un termen ulterior pentru pronuntare. Vineri ramaneti cu noi pentru a afla ce se decide.

DNA cere inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor MApN

Procurorul DNA a cerut, astazi, Completului de cinci judecatori de la instanta suprema condamnarea la inchisoare cu executare a lui George Becali, Victor Babiuc, Dumitru Cioflina si Ioana Babiuc, in dosarul schimburilor de terenuri dintre Becali si Ministerul Apararii Nationale, conform surselor de presa.

Becali, din nou la judecata. DNA cere inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor MApN

Procurorul DNA a cerut, marti, Completului de cinci judecatori de la instanta suprema condamnarea la inchisoare cu executare a lui George Becali, Victor Babiuc, Dumitru Cioflina si Ioana Babiuc, in dosarul.

Dosarul Transferurilor: Un procuror al DNA cere pedepse mai mari pentru toti cei implicati

Un procuror al Directiei Nationale Anticoruptie a solicitat vineri unui complet de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pedepse mai mari pentru cei opt oameni din fotbal judecati in dosarul transferurilor, informeaza Agerpres.

DNA cere condamnarea lui George Becali la inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN

Un procuror DNA a solicitat marti judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie condamnarea deputatului George Becali la inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, transmite Agerpres.

DNA cere inchisoare cu executare pentru Becali, Babiuc si Cioflina.

Procurorul DNA a cerut, marti, Completului de cinci judecatori de la instanta suprema condamnarea la inchisoare cu executare a lui George Becali, Victor Babiuc, Dumitru Cioflina si Ioana Babiuc, in dosarul schimburilor de terenuri dintre Becali si Ministerul Apararii Nationale, scrie Mediafax. Completul de cinci judecatori de la instanta suprema a reluat, marti, judecarea recursul facut de procurorii anticoruptie in dosarul in care George Becali, fostul ministru al Apararii Victor Babiuc, .

DNA cere inchisoare cu executare pentru Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, in procesul cu MApN

Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, la termenul de marti. Omul de afaceri .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )