Libnet.ro
UNICEF

16:00

DNA cere urmarirea penala a ministrului pentru relatia cu Parlamentul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere urmarirea penala a ministrului pentru relatia cu Parlamentul

Directia Nationala Anticoruptie DNA) solicita procurorului general sesizarea Senatului pentru a cere urmarirea penala a ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, pentru instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in perioada exercitarii functiei ministeriale. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere urmarirea penala a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie (ALDE), pentru trucarea unui concurs de angajare in minister

DNA cere Senatului sa aprobe inceperea urmaririi penale pentru ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie ALDE), acuzat de trucarea unui concurs de angajare in minister. DNA il acuza oficial de instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in perioada exercitarii functiei ministeriale.

DNA cere urmarirea penala a ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie

Procurorii DNA cer urmarirea penala a ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Acesta este acuzatpentru instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii.

DNA cere urmarirea penala a ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie

DNA ataca frontal Guvernul Tudose. Si cere urmarirea penala a unui ministru, a celui pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Acesta este acuzatpentru instigare la infractiunea de folosire, in orice.

Solicitarea DNA privind urmarirea penala a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul a ajuns la Senat

Solicitarea DNA privind incuviintarea urmaririi penale fata de senatorul Viorel Ilie, ministru pentru Relatia cu Parlamentul, a ajuns luni la Senat. Biroul permanent al Senatului urmeaza sa discute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )