Libnet.ro
UNICEF

07:30

DNA: Control judiciar pentru primarul din Pascani, Dumitru Pantazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Control judiciar pentru primarul din Pascani, Dumitru Pantazi

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile pe primarul din Pascani, Dumitru Pantazi, pentru fapte de cand acesta era viceprimar al municipiului si asociat al Agrocomplex Lunca Pascani. continuă pe Ziarul Bursa

Viceprimarul din Pascani, sub control judiciar pentru abuz in serviciu

Primarul din Pascani, Dumitru Pantazi, este cercetat sub control judiciar, intrucat este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, informeaza un comunicat remis de DNA.

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, va fi cercetata sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, propunerea DNA privind arestarea preventiva a Laurei Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, aceasta urmand sa fie cercetata sub control judiciar pe urmatoarele 60 de zile, informeaza Agerpres. Decizia instantei nu este definitiva.

UE acuza Holdingul pentru Energie din Bulgaria de incalcare a legii concurentei

Comisia Europeana a declarat, luni, ca Holdingul pentru Energie din Bulgaria nu respecta legislatia comunitara in domeniul concurentei, prin impiedicarea accesului companiilor concurente la infrastructura de gaze a tarii, relateaza Mediafax.

100 de minute. DNA, noi acuzatii pentru Valcov ca ministru

Cu o zi inaintea votului din Parlament privind retinerea si arestarea fostului ministru de Finante, Darius Valcov, DNA trimite in Parlament inca o cerere, de data asta nu doar pentru arestare, ci si pentru.

Germania nu vede o solutie militara pentru criza din Ucraina

Criza din Ucraina nu are si nu poate avea o solutie militara, a declarat astazi ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier foto). Partile implicate in conflict trebuie sa evite orice demers care ar.

Americanii au mai multa simpatie pentru presedintii din seriale TV decat pentru Barack Obama

Presedinti precum Josiah Barlet sau Frank Underwood, din serialele de televiziune The West Wing sau House of Cards sunt priviti cu mai multa simpatie de catre americani decat actualul presedinte al SUA, Barack Obama, arata un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )