Libnet.ro
UNICEF

09:00

Germania nu vede o solutie militara pentru criza din Ucraina

Antena3 Antena3,
Germania nu vede o solutie militara pentru criza din Ucraina

Criza din Ucraina nu are si nu poate avea o solutie militara, a declarat astazi ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier foto). Partile implicate in conflict trebuie sa evite orice demers care ar. continuă pe Antena3

Ministrul german de Externe: Partile implicate in criza din Ucraina trebuie sa evite amplificarea tensiunilor

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a recomandat ca partile implicate in conflictul din estul Ucrainei sa evite actiunile care ar amplifica tensiunile, a recomandat ministrul german de Externe, informeaza Mediafax.

UE acuza Holdingul pentru Energie din Bulgaria de incalcare a legii concurentei

Comisia Europeana a declarat, luni, ca Holdingul pentru Energie din Bulgaria nu respecta legislatia comunitara in domeniul concurentei, prin impiedicarea accesului companiilor concurente la infrastructura de gaze a tarii, relateaza Mediafax.

EXCLUSIV Greva japoneza la Telekom Romania impotriva schimbarii modului de salarizare pentru angajatii din magazine

Telekom Romania va implementa de la 1 aprilie 2015 un proces de aliniere salariala pentru angajatii din magazine care va schimba structura veniturilor totale astfel: salariul de baza fix se reduce de la 85% la 65%, iar comisionul de vanzari creste de la 15% la 35%, potrivit unor documente obtinute de HotNews. ro. Cei care nu sunt de acord sunt concediati de la 1 iulie 2015, urmand sa primeasca compensatii. Astfel, unii angajati au intrat vineri in greva japoneza considerand ca aceasta este o masura abuziva de reducerere a salariilor. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Telekom sustin ca masura va duce la cresterea venitului total lunar pentru noua din zece angajati din magazine, in conditiile atingerii obiectivelor de vanzari. Vezi in articol ce pachet de beneficii au primit angajatii Telekom in acest an si ce crestere salariala va fi introdusa incepand cu 1 mai 2015.

General NATO, despre situatia din Ucraina: Trebuie analizate toate optiunile

Alianta Nord-Atlantica se arata preocupata de situatia din estul Ucrainei, motiv pentru care subliniaza ca trebuie analizate toate optiunile, inclusiv cea a trimiterii de armament defensiv, a declarat comandantul fortelor NATO din Europa, generalul american Philip Breedlove, conform Mediafax.

Americanii au mai multa simpatie pentru presedintii din seriale TV decat pentru Barack Obama

Presedinti precum Josiah Barlet sau Frank Underwood, din serialele de televiziune The West Wing sau House of Cards sunt priviti cu mai multa simpatie de catre americani decat actualul presedinte al SUA, Barack Obama, arata un.

Rugaciunea unui grup de tineri pentru schimbarile din Parlament: iti multumesc, Tata, ca tu vrei sa faci curatenie in tara! (VIDEO)

Un videoclip cu un grup de tineri care se roaga pentru bunastarea Romaniei a ajuns viral pe Internet. Nici nu e de mirare, momentul de rugaciune pare mai degraba un spectacol de comedie sau o parodie decat un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )