Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rugaciunea unui grup de tineri pentru schimbarile din Parlament: iti multumesc, Tata, ca tu vrei sa faci curatenie in tara! (VIDEO)

B1 B1,
Rugaciunea unui grup de tineri pentru schimbarile din Parlament: iti multumesc, Tata, ca tu vrei sa faci curatenie in tara! (VIDEO)

Un videoclip cu un grup de tineri care se roaga pentru bunastarea Romaniei a ajuns viral pe Internet. Nici nu e de mirare, momentul de rugaciune pare mai degraba un spectacol de comedie sau o parodie decat un. continuă pe B1

Geoana catre Blaga si Gorghiu: Va propunem constituirea unui grup comun de lucru PNL-PSRO si a unui calendar de consultari

Senatorul Mircea Geoana a trimis, marti, o scrisoare deschisa liderilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga prin care propune constituirea unui grup comun de lucru PNL-PSRO si un calendar de consultari formalizate,.

EXCLUSIV Greva japoneza la Telekom Romania impotriva schimbarii modului de salarizare pentru angajatii din magazine

Telekom Romania va implementa de la 1 aprilie 2015 un proces de aliniere salariala pentru angajatii din magazine care va schimba structura veniturilor totale astfel: salariul de baza fix se reduce de la 85% la 65%, iar comisionul de vanzari creste de la 15% la 35%, potrivit unor documente obtinute de HotNews. ro. Cei care nu sunt de acord sunt concediati de la 1 iulie 2015, urmand sa primeasca compensatii. Astfel, unii angajati au intrat vineri in greva japoneza considerand ca aceasta este o masura abuziva de reducerere a salariilor. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Telekom sustin ca masura va duce la cresterea venitului total lunar pentru noua din zece angajati din magazine, in conditiile atingerii obiectivelor de vanzari. Vezi in articol ce pachet de beneficii au primit angajatii Telekom in acest an si ce crestere salariala va fi introdusa incepand cu 1 mai 2015.

Ruperea monolitului PSD din parlament: Predoiu si Atanasiu vor purta discutii pentru o noua majoritate

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, joi, ca discutiile cu colegii de la UNPR si colegi de la PSD nu sunt pentru sustinerea programului de guvernare al PNL ci pentru a sprijini o majoritate parlamentara, Catalin Predoiu si Teodor Atanasiu.

BCE varsa un nou ajutor pentru creditorii din Grecia: fondurile ELA, marite la 70 mld. euro

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat pentru a treia oara de la inceputul lunii martie fondurile disponibile bancilor elene prin programul de finantare de urgenta ELA emergency liquidity assistance), urcand plafonul cu 400 milioane de euro, la.

Pentru 81% din romani, Traviata si Rigoletto sunt mancaruri italienesti

Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala a lansat Barometrul de Consum Cultural 2014, o importanta analiza statistica a modului in care romanii se raporteaza la cultura si cat de importanta este aceasta componenta in viata lor.

Opt romani au fost arestati in Italia pentru furturi din magazine si locuinte

Politistii italieni au arestat opt cetateni de origine romana si un italian, toti fiind suspectati ca au comis mai multe furturi din magazine si locuinte. Cei opt romani si italianul sunt acuzati de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )