Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA, despre noile coduri: Exista un risc major ca eficienta investigatiilor sa fie semnificativ diminuata

B1 B1,
DNA, despre noile coduri: Exista un risc major ca eficienta investigatiilor sa fie semnificativ diminuata

Directia Nationala Anticoruptie isi exprima deosebita ingrijorare privind intrarea in vigoare, in forma adoptata de Parlament, a prevederilor Noului Cod Penal si ale Noului Cod de Procedura Penala la data. continuă pe B1

DNA despre intrarea in vigoare a noilor Coduri: Exista un risc major ca eficienta investigatiilor in cauzele de coruptie sa fie semnificativ diminuata

Directia Nationala Anticoruptie DNA) isi exprima, intr-un comunicat transmis joi, deosebita ingrijorare privind intrarea in vigoare, in forma adoptata de Parlament, a prevederilor Noului Cod Penal si ale Noului Cod de Procedura Penala la data de 1 februarie 2014, apreciind ca in aceasta situatie exista un risc major ca eficienta investigatiilor in cauzele de coruptie sa fie semnificativ diminuata.

DNA, ingrijorata de noile Coduri

Directia Nationala Anticoruptie DNA) isi exprima deosebita ingrijorare privind intrarea in vigoare, in forma adoptata de Parlament, a prevederilor Noului Cod Penal si ale Noului Cod de Procedura Penala la data de 1 februarie, situatie in care exista un risc major ca eficienta investigatiilor in cauzele de coruptie sa fie semnificativ diminuata, se arata intr-un comunicat de presa.

DNA isi exprima ingrijorarea fata de noile coduri penale.

Directia Nationala Anticoruptie isi exprima ingrijorarea privind intrarea in vigoare, in forma adoptata de Parlament, a prevederilor Noului Cod Penal si ale Noului Cod de Procedura Penala la data de 1 februarie 2014, situatie in care exista un risc major ca eficienta investigatiilor in cauzele de coruptie sa fie semnificativ diminuata. Pozitia DNA: 1. Intrarea in vigoare a noului Cod penal in forma actuala ar inlatura raspunderea penala a unor persoane acuzate de savarsirea infractiunii de .

Cazanciuc, despre noile coduri: Voi redacta proiect de act normativ, Guvernul va decide forma acestuia

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a declarat joi ca va redacta un proiect de act normativ, pe care il va inainta imediat Guvernului, care va decide daca va fi proiect de lege sau OUG. Acesta a mai spus ca nu.

Expert Forum: Daca noile Coduri intra in vigoare la 1 februarie, dezastrele produse in sistemul de justitie penala vor fi ireparabile, anulandu-se munca unui intreg sistem judiciar

O saptamana pana la dezastru. Dupa 1 februarie, noile Coduri vor da justitia peste cap, avertizeaza reprezentantii Expert Forum, care atrag atentia ca a mai ramas mai putin de o saptamana pana la 1 februarie, cand ar urma sa intre in vigoare noile Coduri, lucru care ar da justitia peste cap. Ei considera ca solutia, in al doisprezecelea ceas, consta in amanarea intrarii in vigoare a noilor Coduri cu cateva luni - ideal pana la inceputul noului an judiciar, in septembrie - si corectarea imediata prin ordonanta de urgenta adeficientelor. EFOR adauga ca Desi semnalul a fost transmis pe toate canalele, inclusiv de profesionistii din bransa, fiind preluat si in raportul MCV, guvernul refuza sa aplice remediile simple necesare noilor Coduri, Penal si de Procedura Penala.

Cazanciuc: Voi redacta proiectul privind noile coduri si il voi inainta Guvernului pentru decizie

Ministerul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, dupa sedinta CSM, ca va redacta proiectul de act normativ privind unele clarificari referitoare in special la noul Cod de procedura penala si ca spera sa fie gata in aceasta seara sau cel tarziu maine dimineata, potrivit surselor de presa. --- * Update 17:34 Fostul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Oana Schmitd-Haineala se afla la sediul Guvernului, pentru a discuta despre noul Cod Penal.

iCCJ: Modificarile propuse pentru noile coduri sa fie facute inaintea intrarii in vigoare a acestora

Modificarile si completarile propuse de iCCJ si de celelalte institutii implicate in aplicarea noilor coduri penal si de procedura penala trebuie realizate inainte de data stabilita pentru intrarea in.

Noile coduri: Guvernul a trisat Comisia Europeana pe latura penala

Sa fie neglijenta in serviciu sau complicitate cu viitorii infractori? Guvernul Ponta a ignorat toate solicitarile de corectare a unor carente din viitoarea legislatie penala, desi Comisia Europeana se astepta sa adopte modificarile cuvenite pana la intrarea in vigoare a noilor coduri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )