Libnet.ro
UNICEF

17:00

DNA extinde cercetarile in dosarul Tel Drum: Sunt investigate noi infractiuni de coruptie

B1 B1,
DNA extinde cercetarile in dosarul Tel Drum: Sunt investigate noi infractiuni de coruptie

Procurorii anticoruptie au extins cercetarile in dosarul Tel Drum, informeaza B1 TV. in acest moment este vorba despre un dosar in rem, adica se cerceteaza fapte de coruptie, nu persoane. continuă pe B1

Nu sunt nici in spatele, nici in fata Tel Drum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins, astazi, informatiile prezentate de Rise Project privind legaturile sale cu firma Tel Drum, afirmand ca nu are actiuni la purtator si nici nu se afla in spatele ei, fapt demonstrat de mai multe dosare deschise si in cazul carora a fost dispusa neinceperea urmaririi penale.

Liviu Dragnea: Nu am nicio actiune la purtator / Nu am actiuni la Tel Drum / O ciorba reincalzita care nu mai are niciun gust

Liviu Dragnea a sustinut luni ca nu detine actiuni la purtator si nu se afla in spatele firmei Tel Drum, dupa ce site-ul de investigatii RISE Project a publicat un document atribuit serviciului secret al ministerului de Interne si care afirma ca seful PSD este detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la SC Tel Drum SA.

VIDEO. Un deputat USR a depus plangere la DIICOT impotriva lui Liviu Dragnea privind legaturile cu firma Tel Drum

Deputatul USR Emanuel Ungureanu s-a prezentat, luni, la sediul DIICOT, pentru a depune o plangere penala impotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, pe tema legaturilor sale cu firma Tel Drum, prezentate in ancheta Rise Project.

VIDEO Un deputat USR a depus o sesizare la DIICOT privind legaturile lui Dragnea cu Tel Drum

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o sesizare la DIICOT pentru ca aceasta institutie sa cerceteze afacerile necurate ale liderului PSD Liviu Dragnea, potrivit anuntului facut de acesta pe pagina sa de Facebook, referindu-se la legaturile acestuia cu compania Tel Drum.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere la DIICOT impotriva lui Dragnea privind legaturile cu Tel Drum

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a mers, luni, la sediul DIICOT, unde a depus o plangere penala impotriva liderului PSD Liviu Dragnea cu privire la presupusele sale legaturi cu Tel Drum, prezentate in ancheta Rise Project.

Si copiii stiu in Teleorman ca Tel Drum este al lui Dragnea. Orban, IRONIC la adresa sefului PSD

Ludovic Orban a declarat ca nu mai este niciun secret faptul ca Tel Drum apartine lui Liviu Dragnea. Cred ca pana si copiii stiu in Teleorman ca este firma detinuta, prin.

Procurorii DNA au anuntat ca s-au sesizat din oficiu si cu alte aspecte din articolul Rise Project privind raportul DIPI despre Liviu Dragnea si firma Tel Drum

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiciu, pe 10 iulie 2017, in legatura cu alte aspecte continute in articolul Serviciul lor secret, publicat de Rise Project. Saptamana trecuta, DNA a anuntat ca deja o parte din dezvaluirile din articol erau investigate si ca au fost administrate mijloace de proba constand in audieri de martori, ridicari de documente, solicitari de relatii de la autoritatile nationale si de la autoritatile din Brazilia.

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiu si cu alte aspecte din articolul Rise Project privind raportul DIPI despre Liviu Dragnea si firma Tel Drum

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiciu, pe 10 iulie 2017, in legatura cu alte aspecte continute in articolul Serviciul lor secret, publicat de Rise Project.

DNA extinde ancheta, ca urmare a investigatiior publicate de Rise Project privind presupusele afaceri ale Liviu Dragnea in Brazilia. Surse: Fosta sotie a sefului PSD, Bombonic Prodana, ar fi fost audiata

Procurorii DNA au extins urmarirea penala in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

DNA extinde ancheta, ca urmare a investigatiior publicate de Rise Project privind presupusele afaceri ale sefului PSD Liviu Dragnea in Brazilia

Procurorii DNA au extins urmarirea penala in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )