Libnet.ro
UNICEF

16:00

DNA extinde umarirea penala fata de Udrea pentru spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA extinde umarirea penala fata de Udrea pentru spalare de bani

ACTUALIZARE 17:20 Procurorii DNA au dispus extinderea urmaririi penale si efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea si Tudor Breazu, cu privire la savarsirea infractiunii de spalare de bani, arata un comunicat emis de DNA. * Avocatul Marius Striblea: Udrea va demonta definitiv toate acuzatiile. continuă pe Ziarul Bursa

DNA extinde urmarirea penala fata de Elena Udrea si Tudor Breazu pentru spalare de bani

Procurorii DNA au extins cercetarea penla in cazul Elenei Udrea pentru spalare de bani. Fostul ministru s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA pentru a da declaratii in cazul acuzatiei privind luare de.

DNA extinde urmarirea penala fata de Elena Udrea si Tudor Breazu pentru spalare de bani. Marius Striblea: Banii s-ar fi dus la PDL Bucuresti (VIDEO)

Procurorii DNA au extins cercetarea penla in cazul Elenei Udrea pentru spalare de bani. Fostul ministru s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA pentru a da declaratii in cazul acuzatiei privind luare de.

VIDEO DNA extinde urmarirea penala fata de Elena Udrea in dosarul Gala Bute: Fostul ministru este urmarit penal si pentru spalare de bani

Procurorii DNA au decis miercuri sa extinda urmarirea penala fata de Elena Udrea si pentru spalare de bani in dosarul Gala Bute, in care fostul ministru se afla deja in arest preventiv pentru acuzatiile de abuz in serviciu si luare de mita. Elena Udrea a fost adusa miercuri din arestul central al Politiei Capitalei la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiata din nou in dosarul Gala Bute. Alaturi de Udrea, si Tudor Breazu a fost pus de miercuri sub urmarire penala si pentru spalare de bani.

Elena Udrea, urmarita penal si pentru spalare de bani. Ce spun procurorii despre fostul ministru

DNA a extins urmarirea penala pe numele Elenei Udrea pentru spalare de bani. Fostul ministru este acuzat ca a luat mita mai multe sume de bani, pe care le-a transferat la PDL Bucuresti, sub aparenta unor.

DNA, o noua lovitura pentru Elena Udrea. A fost extinsa urmarirea penala pentru spalare de bani

Update 17. 15 - A fost extinsa urmarirea penala pentru spalare de bani si s-a pus in actiune si urmarirea penala pentru o presupusa fapta de spalare de bani, cum ca presupusii bani din presupusa fapta.

Dosarul comisarului Berbeceanu face noi victime: DNA reia urmarirea penala impotriva fostului procuror Nicolaie Cean si a afaceristului Luca Anversa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat redeschiderea urmaririi penale si in dosarul in care DNA a reluat cercetarile impotriva fostului procuror DIICOT Nicolaie Cean si a omului de afaceri Luca Anversa. Decizia a fost pronuntata luni, 6 aprilie 2014, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a fost luata o hotarare similara in cauza privind alti doi procurori DIICOT, Ioan Muresan suspendat) si Costel Chirila.

DNA cere iar arestarea lui Valcov, pentru lingouri si tablouri

Directia Nationala Anticoruptie DNA) l-a prezentat, astazi, inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), pe fostul ministru de Finante Darius Valcov, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de acte de comert incompatibile cu functia, in dosarul in care, la sfarsitul lunii trecute, procurorii au descoperit mai multe lingouri de aur si tablouri despre care sustin ca i-ar apartine lui Valcov.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )