Libnet.ro
UNICEF

12:00

DNA a extins urmarirea penala pentru spalare de bani in cazul Liei Olguta Vasilescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA a extins urmarirea penala pentru spalare de bani in cazul Liei Olguta Vasilescu

ACTUALIZARE 12:22 Acuzatii extinse pentru Olguta Vasilescu: Acest dosar mi se pare aberant Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a fost citata astazi in fata procurorilor DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca este cercetata pentru inca un cap de acuzare: spalare de bani, informeaza Digi 24. Olguta Vasilescu a stat circa 10 minute in sediul DNA. La iesire, ea a confirmat ca a fost chemata pentru a i se comunica extinderea acuzatiilor. Este cercetata pentru splalare de bani. ------ Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citata de procurori in dosarul in care este anchetata. continuă pe Ziarul Bursa

S-a inceput urmarirea penala pentru abuz in serviciu in cazul Sectiei de Arsi de la Floreasca

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au inceput urmarirea penala in rem pentru fapte de abuz in serviciu in cazul sesizarii Corpului de Control pentru.

Procurorii au inceput urmarirea penala, in cazul Unitatii de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Floreasca

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au inceput, vineri, urmarirea penala in rem, pentru fapte de abuz in serviciu, in dosarul deschis dupa ce Corpul de control al ministrului Sanatatii a descoperit mai multe nereguli la Unitatea de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Scandalul noii sectii de Arsi de la Spitalul Floreasca: Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au inceput urmarirea penala in rem pentru abuz in serviciu

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au inceput urmarirea penala in rem pentru fapte de abuz in serviciu in cazul sectiei de arsi de la Spitalul Floreasca,.

UPDATE. Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, la DNA. Ce i-au comunicat procurorii

Potrivit unui comunicat al DNA. se extinde cercetarea pentru spalare de bani, Olguta Vasilescu, Dadu Preda, administratorul public al craiovei si Elena Popescu, reprezentant al unei asociatii non profit, sub aspectul savarsirii unei noi infractiuni de spalare a banilor.

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem in dosarul privind Sectia de Arsi de la Spitalul Floreasca. Medicul Lascar ar putea ajunge in fata procurorilor

Procurorii Prachetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au inceput urmariea penala in rem in dosarul privind neregulile descoperite la Sectia de Arsi a Spitalului Floreasca. De altfel, in fata procurorilor ar putea ajunge si medicul Ioan Lascar, care ar fi semnat in fals o receptie fictiva la unitatea de arsi de la Floreasca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )