Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE. Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, la DNA. Ce i-au comunicat procurorii

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, la DNA. Ce i-au comunicat procurorii

Potrivit unui comunicat al DNA. se extinde cercetarea pentru spalare de bani, Olguta Vasilescu, Dadu Preda, administratorul public al craiovei si Elena Popescu, reprezentant al unei asociatii non profit, sub aspectul savarsirii unei noi infractiuni de spalare a banilor. continuă pe România Liberă

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, la DNA

Lia Olguta Vasilescu, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citata de procurori in dosarul in care este anchetata. Vasilescu a fost chemata pentru a i se comunica ca procurorii au dispus extinderea cercetarilor.

Lia Olguta Vasilescu, o noua acuzatie in dosar: E saptamana de campanie, trebuia sa ma plimb si eu pe la DNA (VIDEO)

UPDATE 13:35: Directia Nationala Anticoruptie a emis un comicat oficial prin care face publice detaliile dosarului in care primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, s-a ales cu extinderea acuzatiei. in.

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, la DNA: Ma astept la ce este mai rau

Primarita Craiovei, Lia Olguta Vasilescu PSD), s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citata de procurori in dosarul in care este anchetata. Ma astept la ce este mai rau, a declarat ea la intrarea in sediul parchetului.

Lia Olguta Vasilescu, la DNA

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citata de procurori in dosarul in care este anchetata, potrivit unor surse din presa.

Lia Olguta Vasilescu, despre noile acuzatii aduse de DNA: Este clar un dosar de campanie, menit sa-mi scada din popularitate

Lia Olguta Vasilescu este acuzata si de spalare de bani, pe langa coruptie si luare de mita. Procurorii DNA au chemat-o luni la audieri, la exact doua luni de la retinerea ei. Au anuntat-o astfel ca.

Lia Olguta Vasilescu, la DNA: Ma astept la ce e mai rau, dat fiind ca este ultima saptamana de campanie electorala

Lia Olguta Vasilescu a ajuns luni la sediul DNA pentru a fi audiata de procurori, informeaza B1 TV. Aceasta a sustinut ca nu cunoaste motivul pentru care a fost citata, dar s-a prezentat alaturi de avocata.

Olguta Vasilescu, la DNA: Avand in vedere ca este ultima saptamana de campanie electorala ma astept la ce este mai rau

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a fost la sediul DNA. Aceasta a declarat nu stie movitul pentru care a fost citata de procurori, insa se asteapta la ce este mai rau, avand in vedere ca este ultima saptamana de campanie electorala. Surse.

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, la DNA: Ma astept la ce e mai rau, avand in vedere ca e ultima saptamana de campanie

Primarul suspendat al Craiovei, Olguta Vasilescu, a ajuns luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Stire in curs de actualizare.

DNA a extins urmarirea penala pentru spalare de bani in cazul Liei Olguta Vasilescu

ACTUALIZARE 12:22 Acuzatii extinse pentru Olguta Vasilescu: Acest dosar mi se pare aberant Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a fost citata astazi in fata procurorilor DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca este cercetata pentru inca un cap de acuzare: spalare de bani, informeaza Digi 24. Olguta Vasilescu a stat circa 10 minute in sediul DNA. La iesire, ea a confirmat ca a fost chemata pentru a i se comunica extinderea acuzatiilor. Este cercetata pentru splalare de bani. ------ Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citata de procurori in dosarul in care este anchetata.

DNA: Olguta Vasilescu, acuzata de spalare de bani. Primarul Craiovei: Ma astept la ce e mai rau

Primarul suspendat al Craiovei, Olguta Vasilescu, a ajuns luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Stire in curs de actualizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )