Libnet.ro
UNICEF

15:00

DNA face perchezitii la Primaria Timisoarei intr-un caz legat de retrocedari. Primarul Nicolae Robu: Se ridica documente, inscrisuri si nu persoane (VIDEO)

B1 B1,
DNA face perchezitii la Primaria Timisoarei intr-un caz legat de retrocedari. Primarul Nicolae Robu: Se ridica documente, inscrisuri si nu persoane (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie desfasoara perchezitii in cursul zilei de marti, la sediul Primariei Timisoara, informeaza B1 TV. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a precizat intr-o interventie. continuă pe B1

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar si mai multe familii de rromi. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii DNA fac perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar privind vanzarea de locuinte in baza legii 112/1995.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara, intr-un dosar de retrocedari de case

Procurorii DNA efectueaza, marti, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza retrocedari de case din centrul orasului Timisoara.

Descinderi la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre diferiti chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar.

75 de perchezitii in Capitala intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la trei milioane de euro (VIDEO)

Oamenii legii efectueaza marti, 75 de perchezitii in Capitala intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Perchezitiile au loc la mai multe firme, societati comerciale, dar si.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )