Libnet.ro
UNICEF

13:00

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara, intr-un dosar de retrocedari de case

România Liberă România Liberă,
Perchezitii DNA la Primaria Timisoara, intr-un dosar de retrocedari de case

Procurorii DNA efectueaza, marti, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza retrocedari de case din centrul orasului Timisoara. continuă pe România Liberă

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar si mai multe familii de rromi. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii DNA fac perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar privind vanzarea de locuinte in baza legii 112/1995.

Descinderi la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre diferiti chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara in dosarul afacerii 112. Ancheta este realizata de structura centrala a DNA

Procurorii structurii centrale a DNA au descins marti la Primaria Timisoara pentru a ridica documente intr-un dosar care vizeaza vanzarea unor case pe Legea 112, locuinte vandute in mandatul primarului Ciuhandu. Ancheta vizeaza modul in care primaria a vandut locuinte, printre beneficiari fiind si persoane cu functii importante in Timisoara.

DNA face perchezitii la Primaria Timisoarei intr-un caz legat de retrocedari. Primarul Nicolae Robu: Se ridica documente, inscrisuri si nu persoane (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie desfasoara perchezitii in cursul zilei de marti, la sediul Primariei Timisoara, informeaza B1 TV. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a precizat intr-o interventie.

DNA ridica 6.000 de dosare de retrocedari de case de la Primaria Timisoara

Procurorii DNA ridica, marti, 6. 000 de dosare de restituiri de case de la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza retrocedari de case din centrul orasului Timisoara pe Legea 112/1995.

Perchizitii DNA la Primaria Timisoara. Procurorii verifica retrocedarile din ultimii ani

Mafia retrocedarilor imobiliare din Timisoara ajunge pe mana procurorilor DNA. Acestia perchezitioneaza, la aceasta ora, sediul Primariei Timisoara. Anchetatorii verifica modul in care s-au facut.

75 de perchezitii in Capitala intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la trei milioane de euro (VIDEO)

Oamenii legii efectueaza marti, 75 de perchezitii in Capitala intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Perchezitiile au loc la mai multe firme, societati comerciale, dar si.

Deputatul Florin Iordache, audiat la DNA intr-un dosar privind activitatea Postei Romane

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, surse judiciare precizand pentru adevarul. ro ca acesta este audiat ca martor intr-un dosar privind activitatea Postei Romane.

Patru persoane retinute de procurorii DIICOT intr-un dosar de contrabanda cu tigari

Patru persoane au fost retinute, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din Focsani, Galati, Onesti, Adjud, Falticeni, Barlad si Vicovul de Sus, intr-un dosar de contrabanda cu.

Patronul firmei de faza Alistar Security, vizat intr-un dosar de evaziune de 3 mil. euro

Patronul firmei de paza Alistar Security si alte 57 de persoane urmeaza sa fie duse la audieri cu mandat de aducere, dupa ce politistii bucuresteni au descins la 75 de adrese din Bucuresti si din opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )