Libnet.ro
UNICEF

15:00

Patru persoane retinute de procurorii DIICOT intr-un dosar de contrabanda cu tigari

B1 B1,
Patru persoane retinute de procurorii DIICOT intr-un dosar de contrabanda cu tigari

Patru persoane au fost retinute, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din Focsani, Galati, Onesti, Adjud, Falticeni, Barlad si Vicovul de Sus, intr-un dosar de contrabanda cu. continuă pe B1

Patru persoane, retinute pentru contrabanda cu tigari

Patru persoane au fost retinute, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din Focsani, Galati, Onesti, Adjud, Falticeni, Barlad si Vicovul de Sus, intr-un dosar de contrabanda cu tigari, informeaza un comunicat al institutiei.

Dosarul infractiunilor informatice: 7 persoane, retinute; procurorii vor cere arestarea lor

Sapte persoane, intre care fotbalistul de la FC Otopeni Bogdan Ghiceanu, au fost retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au facut, duminica, 42 de perchezitii, pentru a destructura un grup infractional.

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea a 13 persoane retinute de DIICOT

Tribunalul Bucuresti a decis luni arestarea preventiva a 13 persoane retinute de procurorii DIICOT, suspectate ca faceau parte dintr-o grupare specializata in savarsirea de infractiuni informatice si .

Sapte persoane, acuzate de coruptie intr-un dosar in care este implicata si armata Greciei

Sapte persoane din Grecia si Germania sunt acuzate de procurori eleni anticoruptie ca au legatura cu presupusa mituire a unor oficiali publici in vederea vanzarii unor vehicule produse de catre Daimler fortelor armate grecesti, potrivit Mediafax.

Perchezitii, intr-un dosar de infractiuni informatice. Prejudiciul este de 12,6 milioane de dolari. 25 de persoane, audiate

Procurorii DIICOT au efectuat, duminca, 42 de perchezitii domiciliare pe raza municipiilor Bucuresti, Birlad, Bacau, Pitesti, Galati si Constanta in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea de infractiuni informatice si spalare de bani, potrivit unui comunicat al institutiei.

UPDATE: Fotbalistul Bogdan Ghiceanu si alet sase persoane, retinute intr-un dosar de infractiuni informatice

55: Sapte persoane, intre care fotbalistul de la FC Otopeni Bogdan Ghiceanu, au fost retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au facut, duminica, 42 de perchezitii, pentru a destructura un grup infractional organizat specializat in savarsirea de infractiuni informatice si spalare de bani, informeaza Mediafax.

UPDATE: Fotbalistul Bogdan Ghiceanu si alte sase persoane, retinute intr-un dosar de infractiuni informatice

55: Sapte persoane, intre care fotbalistul de la FC Otopeni Bogdan Ghiceanu, au fost retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au facut, duminica, 42 de perchezitii, pentru a destructura un grup infractional organizat specializat in savarsirea de infractiuni informatice si spalare de bani, informeaza Mediafax.

Persoane care vindeau droguri in Centrul Vechi al Capitalei, perchezitionate de procurorii DIICOT

Un numar de 11 persoane sunt perchezitionate, marti dimineata, de procurorii DIICOT, acestea fiind suspectate ca vindeau droguri in Centrul Vechi al Capitalei, dar si la diferite evenimente muzicale, potrivit unor surse judiciare citate de agentia Mediafax.

Descinderi la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre diferiti chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara, intr-un dosar de retrocedari de case

Procurorii DNA efectueaza, marti, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza retrocedari de case din centrul orasului Timisoara.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )