Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sapte persoane, acuzate de coruptie intr-un dosar in care este implicata si armata Greciei

România Liberă România Liberă,
Sapte persoane, acuzate de coruptie intr-un dosar in care este implicata si armata Greciei

Sapte persoane din Grecia si Germania sunt acuzate de procurori eleni anticoruptie ca au legatura cu presupusa mituire a unor oficiali publici in vederea vanzarii unor vehicule produse de catre Daimler fortelor armate grecesti, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE: Fotbalistul Bogdan Ghiceanu si alet sase persoane, retinute intr-un dosar de infractiuni informatice

55: Sapte persoane, intre care fotbalistul de la FC Otopeni Bogdan Ghiceanu, au fost retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au facut, duminica, 42 de perchezitii, pentru a destructura un grup infractional organizat specializat in savarsirea de infractiuni informatice si spalare de bani, informeaza Mediafax.

UPDATE: Fotbalistul Bogdan Ghiceanu si alte sase persoane, retinute intr-un dosar de infractiuni informatice

55: Sapte persoane, intre care fotbalistul de la FC Otopeni Bogdan Ghiceanu, au fost retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au facut, duminica, 42 de perchezitii, pentru a destructura un grup infractional organizat specializat in savarsirea de infractiuni informatice si spalare de bani, informeaza Mediafax.

Patru persoane retinute de procurorii DIICOT intr-un dosar de contrabanda cu tigari

Patru persoane au fost retinute, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din Focsani, Galati, Onesti, Adjud, Falticeni, Barlad si Vicovul de Sus, intr-un dosar de contrabanda cu.

Patronul firmei de faza Alistar Security, vizat intr-un dosar de evaziune de 3 mil. euro

Patronul firmei de paza Alistar Security si alte 57 de persoane urmeaza sa fie duse la audieri cu mandat de aducere, dupa ce politistii bucuresteni au descins la 75 de adrese din Bucuresti si din opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare.

Sapte persoane au fost retinute in dosarul clonarii de carduri

Sapte persoane, intre care fotbalistul de la FC Otopeni Bogdan Ghiceanu, au fost retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au facut, duminica, 42 de perchezitii, pentru a destructura un grup infractional organizat specializat in savarsirea de infractiuni informatice si spalare de bani, prin clonarea de carduri.

Descinderi la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre diferiti chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara, intr-un dosar de retrocedari de case

Procurorii DNA efectueaza, marti, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza retrocedari de case din centrul orasului Timisoara.

75 de perchezitii in Capitala intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la trei milioane de euro (VIDEO)

Oamenii legii efectueaza marti, 75 de perchezitii in Capitala intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Perchezitiile au loc la mai multe firme, societati comerciale, dar si.

Deputatul Florin Iordache, audiat la DNA intr-un dosar privind activitatea Postei Romane

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, surse judiciare precizand pentru adevarul. ro ca acesta este audiat ca martor intr-un dosar privind activitatea Postei Romane.

Directorul economic al CJ Braila, cercetat sub control judiciar intr-un dosar de coruptie, alaturi de fostul baron local Gheorghe Bunea Stancu

Alina Daniela Rusu, director economic in cadrul Consiliului Judetean Braila, este cercetata sub control judiciar in dosarul Sportul, acelasi dosar in care a fost pus sub urmarire penala Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al institutiei. Stancu se afla in prezent in inchisoare, dupa ce a fost condamnat la 3 ani de detentie intr-un alt dosar de coruptie, Mita la PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )