Libnet.ro
UNICEF

22:00

DNA face verificari la primaria din Targu Mures, vizand anumite sponsorizari date cluburilor sportive din judet

B1 B1,
DNA face verificari la primaria din Targu Mures, vizand anumite sponsorizari date cluburilor sportive din judet

Procurorii DNA efectueaza verificari la primaria din Targu Mures. Acestia ridica mai multe documente din interiorul institutiei, vizand anumite sponsorizari pentru cluburi sportive din judet. Ieri joi,. continuă pe B1

Primarul din Targu Mures spune ca nu au fost descinderi DNA la sediul institutiei

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a declarat vineri, ca la sediul municipalitatii nu a avut loc nicio descindere a Departamentului National Anticoruptie, ca toata corespondenta cu procurorii DNA s-a.

DNA face perchezitiii la Primaria Targu Mures

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie face verificari la primaria Targu Mures. Anchetatorii au ridicat mai multe documente de la sediul institutiei. Se fac cercetari in legatura cu sponsorizari ilegale a unui club sportiv.

Absolventii de liceu se pot inscrie online la admiterea la UMF Targu Mures

Candidatii care vor sa urmeze cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures se pot inscrie online, anunta Mediafax. Ei vor achita taxa de inscriere si sa trimita documentele pe internet, cele originale urmand sa fie solicitate doar celor admisi.

DNA efectueaza cercetari la Primaria Targu Mures. In vizor - presupuse sponsorizari ilegale pentru cluburi de fotbal

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari legate de presupuse sponsorizari ilegale pentru cluburi de fotbal efectuate de Primaria Tg Mures. In 2013, Gazeta Sporturilor scria despre o sedinta a Consiliului Local pe a carei ordine de zi se numarau diverse asocieri intre Primarie si echipe sportive. Suma totala a sponsorizarilor ar fi fost de 4 milioane de euro, cea mai mare suma - 8 milioane de lei - urmind sa fie primita de FCM Tirgu Mures, echipa din liga a 2-a de fotbal.

Dr. Radu Zamfir a prelevat organe la Targu-Mures

O echipa de specialisti coordonata de dr. Radu Zamfir, cel care a scapat cu viata din accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a prelevat rinichii si ficatul unei femei de 47 de ani aflata in moarte cerebrala.

Reprezentanti ai universitatilor de medicina din tara vin la Targu-Mures la cel mai mare centru de simulare din Romania, la sfarsitul lunii

Cel mai mare centru de simulare din Romania adauga in urmatorii doi ani alt compartiment pentru invatamintul post- universitar si pentru medicii rezidenti.

ANI: Un fost sef din Spitalul Judetean din Targu Jiu nu poate justifica peste 250.000 de euro

ANI a constatat o diferenta nejustificata de peste 250. 000 de euro intre averea dobandita si veniturile realizate de Dana Maria Vodislav, fost sef de sectie la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu-Jiu, .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )