Libnet.ro
UNICEF

00:08

Reprezentanti ai universitatilor de medicina din tara vin la Targu-Mures la cel mai mare centru de simulare din Romania, la sfarsitul lunii

Adevărul Adevărul,
Reprezentanti ai universitatilor de medicina din tara vin la Targu-Mures la cel mai mare centru de simulare din Romania, la sfarsitul lunii

Cel mai mare centru de simulare din Romania adauga in urmatorii doi ani alt compartiment pentru invatamintul post- universitar si pentru medicii rezidenti. continuă pe Adevărul

Absolventii de liceu se pot inscrie online la admiterea la UMF Targu Mures

Candidatii care vor sa urmeze cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures se pot inscrie online, anunta Mediafax. Ei vor achita taxa de inscriere si sa trimita documentele pe internet, cele originale urmand sa fie solicitate doar celor admisi.

CM 2014: incepe Mondialul din tara Carnavalului. Brazilia, intre fiesta si proteste

Cupa Mondiala din Brazilia debuteaza, joi seara, cu meciul din tara gazda si selectionata Croatiei, o partida care va precede grandioasa ceremonie de deschidere. Sunt asteptati sa deschida editia aniversara, cu numarul 20, a Cupei Mondiale, artisti de renume precum Jennifer Lopez. Evenimentul se anunta a fi unul al recordurilor, totul insa cu niste costuri care au dus poporul brazilian de la o extrema la alta, de la euforie, in 2007, la disperare, in ultimul an.

INFOTRAFIC. Mai multe drumuri din tara au restrictii de circulatie din cauza alunecarilor de teren

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anuta ca exista drumuri cu circulatia intrerupta din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren. Printre areterele afectate se numara DN1, DN67B, DN 65, DN 64 si DN7.

Irak: Al doilea oras ca marime din tara, ocupat de insurgenti

Insurgentii au preluat, marti, controlul asupra orasului Mosul, al doilea ca marime din Irak, au anuntat oficialii, relateaza AFP, conform Mediafax.

Operatiune de salvare dramatica in Germania: Un barbat a cazut in cea mai adanca pestera din tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC. Potrivit presei germane, barbatul este unul dintre cercetatorii care au descoperit pestera in urma cu cativa ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )