Libnet.ro
UNICEF

01:05

CM 2014: incepe Mondialul din tara Carnavalului. Brazilia, intre fiesta si proteste

România Liberă România Liberă,
CM 2014: incepe Mondialul din tara Carnavalului. Brazilia, intre fiesta si proteste

Cupa Mondiala din Brazilia debuteaza, joi seara, cu meciul din tara gazda si selectionata Croatiei, o partida care va precede grandioasa ceremonie de deschidere. Sunt asteptati sa deschida editia aniversara, cu numarul 20, a Cupei Mondiale, artisti de renume precum Jennifer Lopez. Evenimentul se anunta a fi unul al recordurilor, totul insa cu niste costuri care au dus poporul brazilian de la o extrema la alta, de la euforie, in 2007, la disperare, in ultimul an. continuă pe România Liberă

incepe Mondialul: Fiesta fotbalistica. Fiasco organizatoric. La cat se ridica nota de plata care i-a revoltat pe brazilieni

Paradoxal, dupa spectacolul care va captiva atentia planetei in urmatoarea luna, Brazilia va iesi cea mai sifonata. Tara Cafelei s-a ales cu multe proiecte abandonate, stadioane neterminate si cu un turneu final ale carui costuri au explodat din cauza coruptiei.

Cupa Mondiala 2014: Prezentarile echipelor din Brazilia

Iata mai jos prezentarile si punctele cheie ale celor 32 de echipe prezente la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Ele se vor bate pentru trofeu. Stire in curs de editare: adauga jucatorul cheie, omul de urmarit si antrenorul pentru fiecare echipa.

INFOTRAFIC. Mai multe drumuri din tara au restrictii de circulatie din cauza alunecarilor de teren

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anuta ca exista drumuri cu circulatia intrerupta din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren. Printre areterele afectate se numara DN1, DN67B, DN 65, DN 64 si DN7.

Irak: Al doilea oras ca marime din tara, ocupat de insurgenti

Insurgentii au preluat, marti, controlul asupra orasului Mosul, al doilea ca marime din Irak, au anuntat oficialii, relateaza AFP, conform Mediafax.

Operatiune de salvare dramatica in Germania: Un barbat a cazut in cea mai adanca pestera din tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC. Potrivit presei germane, barbatul este unul dintre cercetatorii care au descoperit pestera in urma cu cativa ani.

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru doua judete din tara.

Demisii in lant la varful Fundatiei Miscarea Populara. Liderii mai multor filiale din tara s-au retras dezamagiti de marginalizarea intelectualilor

30 - Conducerea filialei Bihor a Fundatiei Miscarea Populara a demisionat, reprezentantii acesteia afirmand ca sunt dezamagiti de marginalizarea constanta a intelectualilor in PMP, iar prin.

VIDEO Piscinele celui mai modern club nautic din tara, la un pas de inaugurare

Diriguitorii Primariei Slatina se pregatesc sa deschida accesul pentru populatie la piscinele din cadrul Clubului Nautic din oras, cel mai modern complex de sporturi pe apa din tara. Investitia de 340 miliarde lei vechi va fi data in folosinta in doua etape, prima etapa urmand sa se incheie luna aceasta prin inaugurarea a doua piscine. Restul proiectului va fi terminat vara viitoare. Lucrarile au demarat vara trecuta, dupa doi ani de licitatii.

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara. Judetul Bacau se afla sub Cod portocaliu

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. Zona de munte a judetului Bacau se afla, pana la ora 18. 00, sub Cod portocaliu de furtuna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )