Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA a inceput urmarirea penala fata de Remus Span.

România Liberă România Liberă,
DNA a inceput urmarirea penala fata de Remus Span.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de Remus Span pentru complicitate la trafic de influenta, in forma continuata Din rezolutia de incepere a urmaririi penale a rezultat faptul ca exista date si indicii temeinice potrivit carora, in perioada mai noiembrie 2012, in mod repetat, invinuitul Span Remus Vasile i-a acordat sprijin numitului Silaghi Ovidiu Ioan, ministru al Transporturilor la acea data, pentru a pretinde si primi . continuă pe România Liberă

DNA a inceput urmarirea penala fata de Remus Span

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala a lui Remus Vasile Span, pentru complicitate la trafic de influenta, in forma continuata, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

DNA a inceput urmarirea penala fata de Remus Span in dosarul Silaghi.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de Remus Span pentru complicitate la trafic de influenta, in forma continuata. El este acuzat ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Silaghi in contractul Romstrade-CNADNR Remus Span este urmarit penal pentru complicitate la trafic de influenta, fiind acuzat ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Silaghi sa pretinda si sa primeasca 200. 000 de euro si servicii de la Nelu Iordache, pentru a sprijini interesele firmei .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )