Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA a inceput urmarirea penala fata de Remus Span

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA a inceput urmarirea penala fata de Remus Span

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala a lui Remus Vasile Span, pentru complicitate la trafic de influenta, in forma continuata, conform unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

DNA a inceput urmarirea penala fata de Remus Span.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de Remus Span pentru complicitate la trafic de influenta, in forma continuata Din rezolutia de incepere a urmaririi penale a rezultat faptul ca exista date si indicii temeinice potrivit carora, in perioada mai noiembrie 2012, in mod repetat, invinuitul Span Remus Vasile i-a acordat sprijin numitului Silaghi Ovidiu Ioan, ministru al Transporturilor la acea data, pentru a pretinde si primi .

DNA a inceput urmarirea penala fata de Remus Span in dosarul Silaghi.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de Remus Span pentru complicitate la trafic de influenta, in forma continuata. El este acuzat ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Silaghi in contractul Romstrade-CNADNR Remus Span este urmarit penal pentru complicitate la trafic de influenta, fiind acuzat ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Silaghi sa pretinda si sa primeasca 200. 000 de euro si servicii de la Nelu Iordache, pentru a sprijini interesele firmei .

Remus Span, urmarit penal pentru complicitate la trafic de influenta, in dosarul lui Silaghi

Remus Span este urmarit penal pentru complicitate la trafic de influenta, fiind acuzat ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Silaghi sa pretinda si sa primeasca 200. 000 de euro si servicii de la Nelu Iordache, pentru a.

Parchetul cere aviz Senatului pentru urmarirea penala a lui Varujan Vosganian si Presedintiei pentru Adriean Videanu: Cei doi, acuzati de subminarea economiei nationale in contractul cu Romgaz

Procurorii DIICOT cer urmarirea penala in cazul lui Varujuan Vosganian siAdriean Videanu, cei doi fiin acuzati de subminarea economiei nationale in contractul cuRomgaz. Procurorul sef al DIICOT a.

Germania incepe urmarirea penala impotriva a 30 de fosti gardieni de la Auschwitz

Justitia germana a numit, marti, 30 de fosti gardieni impotriva carora va incepe urmarirea penala pentru rolul lor in facilitarea crimelor comise in lagarul de la Auschwitz in timpul celui de-Al Doilea.

Prorectorul Universitatii Ovidius, urmarit penal pentru mita.

Prorectorul Universitatii Ovidius Constanta, Gabriela Stanciu, care avea atributii de rector dupa arestarea lui Danut Tiberius Epure, este cercetata pentru coruptie dupa ce a luat de la o persoana 1. 500 de euro mita pentru a-i da raspunsurile pentru admiterea la Farmacie. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala fata de Gabrielei Stanciu, prorector al Universitatii Ovidius din Constanta, care exercita atributiile de rector al institutiei de invatamant, .

Parchetul cere aviz Senatului pentru urmarirea penala a lui Vosganian si Presedintiei pentru Videanu: Cei doi, acuzati de subminarea economiei nationale in contractul cu Romgaz

UPDATE 19:28:Parchetul General a cerut avizul Senatului pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului Varujan Vosganian si Presedintiei pentru fostul ministru Adriean Videanu. Procurorii DIICOT cer.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )