Libnet.ro
UNICEF

12:00

DNA: Neculai Ontanu a fost trimis in judecata

Antena3 Antena3,
DNA: Neculai Ontanu a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Neculai Ontanu, la data faptelor primar al sectorului 2, pentru luare de mita. continuă pe Antena3

Neculai Ontanu, trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Neculai Ontanu, la data faptelor primar al sectorului 2, pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA. in dosar, au mai fost trimis in judecata Toma Sutru in arest preventiv), la data faptelor secretar al Consiliului local al sectorului 2, pentru luare de mita si spalare de bani si Loredana Radu si Aurel Radu, pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani, amandoi in arest la domiciliu.

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2, a fost trimis in judecata. Acuzatia: luare de mita

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2 din Capitala, a fost trimis in judecata de procurorii anticuruptie care il acuza de luare de mita. in acest caz, Directia Nationala Anticoruptie a dispus sechestru pe mai multe bunuri, inclusiv pe terenul care a ajuns in familia lui Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne.

Avocat din Baroul Olt, implicat in frauda cu fonduri europene. A fost trimis in judecata de DNA

Inca un inculpat din Olt intr-un lot nou de trimisi in judecata de DNA pentru operatiuni prin care s-a produs fraudarea fondurilor europene. Nicolae Burlan, avocat in cadrul Baroului Olt, a fost complice la vanzarea-cumpararea unui utilaj, beneficiarul unui proiect finantat prin AFIR producand un prejudiciu de aproape 200. 000 lei.

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2 al Capitalei, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, de procurorii DNA pentru luare de mita, informeaza B1 TV, citand un comunicat al.

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2 a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. El se afla in stare de arest preventiv. impreuna cu fostul edil a mai fost deferit justitiei, si fostul secretar al Consiliului local al Sectorului 2 Bucuresti, Toma Sutru, pentru luare de mita si spalare de bani .

Fostul primar Neculai Ontanu, trimis in judecata intr-un dosar al retrocedarilor

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita un teren de 1. 500 de metri patrati intr-o zona rezidentiala de pe strada Barbu Vacareascu, pentru a facilita.

Raul Zetocha, oradeanul care si-a marturisit crima pe Facebook, trimis in judecata pentru omor prin cruzimi

La aproape trei ani de cand l-a ucis peMihai Dumbrovan cu mai multe lovituri de cutit, oradeanul Raul Zetocha a fost trimis in judecata pentru omor calificat prin cruzimi.

Starea sistemului sanitar, in imagini: Un barbat netransportabil a fost trimis acasa cu patul de spital (VIDEO)

Sistemul sanitar nu conteneste sa ne uimeasca. La Botosani, un pacient a fost externat cu tot cu pat. Medicii de la Spitalul Judetean Mavromati au gasit de cuviinta sa trimita, marti, acasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )