Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fostul primar Neculai Ontanu, trimis in judecata intr-un dosar al retrocedarilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul primar Neculai Ontanu, trimis in judecata intr-un dosar al retrocedarilor

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita un teren de 1. 500 de metri patrati intr-o zona rezidentiala de pe strada Barbu Vacareascu, pentru a facilita. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2 a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. El se afla in stare de arest preventiv. impreuna cu fostul edil a mai fost deferit justitiei, si fostul secretar al Consiliului local al Sectorului 2 Bucuresti, Toma Sutru, pentru luare de mita si spalare de bani .

Neculai Ontanu, trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Neculai Ontanu, la data faptelor primar al sectorului 2, pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA. in dosar, au mai fost trimis in judecata Toma Sutru in arest preventiv), la data faptelor secretar al Consiliului local al sectorului 2, pentru luare de mita si spalare de bani si Loredana Radu si Aurel Radu, pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani, amandoi in arest la domiciliu.

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2 al Capitalei, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, de procurorii DNA pentru luare de mita, informeaza B1 TV, citand un comunicat al.

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2, a fost trimis in judecata. Acuzatia: luare de mita

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2 din Capitala, a fost trimis in judecata de procurorii anticuruptie care il acuza de luare de mita. in acest caz, Directia Nationala Anticoruptie a dispus sechestru pe mai multe bunuri, inclusiv pe terenul care a ajuns in familia lui Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne.

DNA: Neculai Ontanu a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Neculai Ontanu, la data faptelor primar al sectorului 2, pentru luare de mita.

Fostul ministru Constantin Nita, trimis in judecata pentru trafic de influenta. A fost pus sub control judiciar

Fostul ministru Constantin Nita a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, el fiind plasat sub control judiciar. Nita este cercetat pentru ca ar fi promis unui om de afaceri ca va interveni la Primaria Brasov pentru facilitarea unui contract pentru care a solicitat un comision din afacere.

Fostul ministru Constantin Nita, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar pe cautiune, a lui Constantin Nita, deputat in Parlamentul Romaniei, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta.

DNA: Fostul ministru Constantin Nita, trimis in judecata

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar pe cautiune, a fostului ministru Constantin Nita, acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Abuzul in serviciu dupa decizia CCR. Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu a fost condamnat de Curtea Suprema la trei ani cu executare, potrivit unor surse judiciare. Decizia a fost data intr-un dosar in care era acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si alte fapte de coruptie. Este prima decizie data intr-un dosar de coruptie dupa sentinta Curtii Constitutionale care a stabilit ca abuzul in serviciu este constitutional.

Fostul primar al Ploiestiului condamnat la trei ani de inchisoare pentru finantarea ilegala a clubului Petrolul

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu a fost condamnat joi de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care este acuzat de savarsirea unor fapte de coruptie, atat in timpul mandatului de la primarie, cat si in perioada in care acesta a fost senator, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )