Libnet.ro
UNICEF

10:00

DNA: O parte din aspectele continute in investigatia Rise Project fac obiectul unui dosar penal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA: O parte din aspectele continute in investigatia Rise Project fac obiectul unui dosar penal

DNA anunta ca o parte dintre aspectele continute in investigatia jurnalistica publicata de Rise Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul directiei. Dosarul a fost constituit pe baza de sesizare din oficiu, procurorii. continuă pe Wall-Street Ro

DNA, reactie dupa dezvaluirile Rise Project, privind legaturile lui Dragnea cu firma TelDrum: Procurorii anticoruptie cerceteaza, in rem, o parte din aspectele continute in investigatie, inca din 2016. S-au cerut acte din Brazilia

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

DNA precizeaza ca o parte din aspectele relevate de RISE Project fac obiectul unui dosar penal

O parte dintre aspectele continute in investigatia jurnalistica publicata joi de RISE Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA, precizeaza vineri Directia Nationala Anticoruptie, intr-un raspuns la o solicitare HotNews. ro.

Dragnea, despre investigatia Rise Project: Nu exista o ancheta a procurorilor din Brazilia; nu sunt urmarit prin Interpol/ Am notificat autoritatile din Brazilia privind obtinerea datelor personale

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca nu exista nicio ancheta a procurorilor brazilieni in ceea ce il priveste, asa cum au relatat jurnalistii de la Rise Project, si ca a notificat autoritatile din Brazilia prin intermediul Ambasadei Braziliei din Romania pentru a verifica obtinerea datelor personale, considerand ca s-au incalcat niste legi. Dragnea a declarat ca a mers in Brazilia ca turist si ca nu are afaceri acolo. De asemenea, a dat de inteles ca ar putea sa ii dea in judecata pe cei de la Rise Project.

RISE Project publica investigatia despre legatura Dragnea-Tel Drum. Doi si-un Sfert:Respingem ferm alegatiile

RISE Projecta publicat, aseara, investigatia ce ar fi pornit de la un raport secret al Directiei Generale de Protectie Interna, serviciul secret al Ministerului de Interne, din care ar rezulta legaturile lui Liviu Dragnea cu SC Tel Drum. Publicarea articolului a fost amanata in urma unui control al ANAF la redactia Rise Project. Pe de alta parte, reprezentantii DGPI sustin ca presupusul document secret publicat de Rise Project nu ii apartine.

Radu Banciu, despre dezvaluirile RISE Project: Problema este de ce Liviu Dragnea nu e saltat(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre investigatia publicata de jurnalistii de la RISE Project despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel.

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum: S-au cerut acte din Brazilia

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

Lovitura teribila pentru Liviu Dragnea. Augustin Lazar: DNA s-ar putea sa aiba un dosar in lucru dupa ancheta Rise Project (VIDEO)

Ancheta Rise Project privind relatia Liviu Dragnea- Tel Drum ar putea reprezenta lovitura de gratie primita de presedintele PSD. Procurorul-general Augustin Lazar a declarat ca faptele descrise in materialul.

Reactia DGPI, cu privire la ancheta Rise Project despre Liviu Dragnea: Respingem ferm alegatiile carora presupusul document secret ar apartine unitatii

Directia Generala de Protectie Interna DGPI) sustine, cu referire la ancheta RISE Project care il vizeaza pe presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca presupusul document secret dat publicitatii, joi, de jurnalistii de la Rise Project nu ii apartine.

Rise Project, controlat de ANAF

ACTUALIZARE 18:37 Dragnea, despre prezenta ANAF in redactia Rise Project: Liviu Dragnea a declarat ca a aflat din presa ca inspectori ai ANAF au descins in redactia Rise Project si adauga ca nu are nici o implicare in acest fapt, potrivit unui comunicat de presa. ) ----- Reprezentantii Rise Project au anuntat ca nota secreta anuntata, despre actiunile Tel Drum, va fi publicata cu intarziere deoarece redactia a fost vizitata inopinat de inspectorii Antifrauda.

Mircea Badea: S-a dus ANAF la Rise Project si a iesit scandal. Dar de ce sa nu se duca, au ceva de ascuns?

Mircea Badea a spus joi, dupa ce ANAF a fost in control la Rise Project, ca nu vede care este problema in acest caz, cand un ONG este verificat de Fisc. S-a dus ANAF la Rise Project si a.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )