Libnet.ro
UNICEF

08:30

RISE Project publica investigatia despre legatura Dragnea-Tel Drum. Doi si-un Sfert:Respingem ferm alegatiile

Adevărul Adevărul,
RISE Project publica investigatia despre legatura Dragnea-Tel Drum. Doi si-un Sfert:Respingem ferm alegatiile

RISE Projecta publicat, aseara, investigatia ce ar fi pornit de la un raport secret al Directiei Generale de Protectie Interna, serviciul secret al Ministerului de Interne, din care ar rezulta legaturile lui Liviu Dragnea cu SC Tel Drum. Publicarea articolului a fost amanata in urma unui control al ANAF la redactia Rise Project. Pe de alta parte, reprezentantii DGPI sustin ca presupusul document secret publicat de Rise Project nu ii apartine. continuă pe Adevărul

RISE Project publica un raport al serviciului secret al Ministerului de Interne: Dragnea si-a format o retea infractionala compusa din persoane cu putere de decizie in Teleorman / Este detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la Tel Drum

RISE Project a publicat joi seara un raport al serviciului secret al Ministerului de Interne intitulat Nota privind aspecte care afecteaza climatul socio-economic al judetului Teleorman si care descrie, potrivit sursei citate, o retea infractionala compusa din persoane cu putere de decizie in judet prin care Liviu Dragnea fraudeaza fonduri europene si guvernamentale.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia (VIDEO)

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

Reactia lui Carmen Dan privind ancheta Rise Project legata de relatia Dragnea- Tel Drum si nota DGIPI (VIDEO)

Ministerul de Interne, Carmen Dan, a reactionat privind ancheta celor de la Rise Project intitulata Serviciul lor secret. Vorbind despre DGIPI, pe care PSD vrea sa il treaca doar in.

ANAF, despre controlul la Rise Project: Controalele nu au legatura cu continutul editorial

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a explicat ca inspectia care a avut loc, joi, la sediul Rise Project , a fost facuta in urma unei analize de risc realizate de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, dupa o sesizare si ca institutia desfasoara sute.

Ce spune seful ANAF, despre controlul de la Rise Project

Seful ANAF, Bogdan Stan, a declarat vineri, dupa intalnirea cu premierul Mihai Tudose, ca acel control facut de institutia pe care o conduce la Rise Project nu are nicio legatura cu politicieni,.

Lovitura teribila pentru Liviu Dragnea. Augustin Lazar: DNA s-ar putea sa aiba un dosar in lucru dupa ancheta Rise Project (VIDEO)

Ancheta Rise Project privind relatia Liviu Dragnea- Tel Drum ar putea reprezenta lovitura de gratie primita de presedintele PSD. Procurorul-general Augustin Lazar a declarat ca faptele descrise in materialul.

Dragnea, despre investigatia Rise Project: Nu exista o ancheta a procurorilor din Brazilia; nu sunt urmarit prin Interpol/ Am notificat autoritatile din Brazilia privind obtinerea datelor personale

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca nu exista nicio ancheta a procurorilor brazilieni in ceea ce il priveste, asa cum au relatat jurnalistii de la Rise Project, si ca a notificat autoritatile din Brazilia prin intermediul Ambasadei Braziliei din Romania pentru a verifica obtinerea datelor personale, considerand ca s-au incalcat niste legi. Dragnea a declarat ca a mers in Brazilia ca turist si ca nu are afaceri acolo. De asemenea, a dat de inteles ca ar putea sa ii dea in judecata pe cei de la Rise Project.

Radu Banciu, despre dezvaluirile RISE Project: Problema este de ce Liviu Dragnea nu e saltat(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre investigatia publicata de jurnalistii de la RISE Project despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel.

DNA: O parte din aspectele continute in investigatia Rise Project fac obiectul unui dosar penal

DNA anunta ca o parte dintre aspectele continute in investigatia jurnalistica publicata de Rise Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul directiei. Dosarul a fost constituit pe baza de sesizare din oficiu, procurorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )