Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA Ploiesti cere inca doua mandate de arestare pe numele lui Sebastian Ghita (surse)

Hotnews Hotnews,
 DNA Ploiesti cere inca doua mandate de arestare pe numele lui Sebastian Ghita (surse)

Procurorii DNA Ploiesti cer instantelor emiterea a inca doua mandate de arestare preventiva pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in prezent in Serbia. Surse judiciare au declarat pentru Agerpres ca anchetatorii au cerut emiterea de mandate arestare pe numele lui Ghita in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de Ghita-Ponta-Blair si in cel in care fostul parlamentar este urmarit penal alaturi de cumnatul fostului premier Victor Ponta, Iulian Hertanu. continuă pe Hotnews

DNA Ploiesti a cerut inca doua mandate de arestare pe numele lui Sebastian Ghita

DNA Ploiesti a cerut, miercuri, inca doua mandate de arestare preventiva in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in prezent in custodia autoritatilor sarbe.

O noua lovitura pentru Sebastian Ghita. DNA Ploiesti cere inca doua mandate de arestare preventiva pe numele sau

Procurorii DNA Ploiesti cer instantelor emiterea a inca doua mandate de arestare preventiva pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in prezent in Serbia. Surse judiciare au.

in celula de la Belgrad, Sebastian Ghita mai primeste doua vesti proaste in aceasta seara

Procurorii DNA Ploiesti cer instantelor emiterea a inca doua mandate de arestare preventiva pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in prezent in Serbia. Surse judiciare au.

Sebastian Ghita, aproape de un record de mandate de arestare: DNA Ploiesti mai cere doua pe nume fostului deputat

Pe numele lui Sebastian Ghita, magistratii au emis trei mandate de arestare in lipsa ca urmare a cerere procurorilor DNA. Cu toate acestea, fostul deputat este aproape sa bata un nou record deoarece DNA.

Praktiker Romania intra in proprietatea a inca doua dintre magazinele nationale aflate in chirie

Bucuresti, 24 aprilie 2017 - Proprietarul Praktiker Romania, dl. Omer Susli, a achizitionat magazinele din Ploiesti si Constanta, impreuna cu terenurile aferente, prin finantare din partea CEC Bank, precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei.

Legea gratierii primeste inca doua saptamani in Senat. Dialog intre Basescu si Ministrul Justitiei la comisia juridica - Basescu: Problema e ca bagam oamenii in puscarii si trebuie sa rezolvam/ Toader: Aici suntem de acord. I-am bagat deja

Comisia juridica va cere conducerii Senatului sa aprobe prelungirea termenului de adoptarea tacita a proiectului legii gratierii, care se indeplineste marti 25 aprilie, cu inca 15 zile, intrucat acesta poate fi considerata lege cu o complexitate deosebita. Acest lucru a fost sustinut luni in cadrul sedintei comisiei si de ministrul Justitiei Tudorel Toader, cel care a vorbit si de decizia pilot a CEDO in privinta conditiilor din penitenciare care va fi anuntata marti, apreciind nevoia pentru timpul de reflectie. In cadrul sedintei comisiei, ministrul Justitiei a avut un dialog cu senatorul PMP Traian Basescu, cel care a depus mai multe amendamente la proiectul legii gratierii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )