Libnet.ro
UNICEF

06:30

in celula de la Belgrad, Sebastian Ghita mai primeste doua vesti proaste in aceasta seara

Antena3 Antena3,
in celula de la Belgrad, Sebastian Ghita mai primeste doua vesti proaste in aceasta seara

Procurorii DNA Ploiesti cer instantelor emiterea a inca doua mandate de arestare preventiva pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in prezent in Serbia. Surse judiciare au. continuă pe Antena3

DNA cere mandate de arestare pe numele lui Sebastian Ghita in alte doua dosare

Procurorii DNA Ploiesti au solicitat instantelor emiterea de noi mandate de arestare pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, in cele doua dosare de coruptie in care acesta este cercetat si in care nu primise sau in care anchetatorii nu formulasera solicitari de emitere a unui mandat de arestare, respectiv dosarul privind vizita fostului premier britanic Tony Blair si cel in care Ghita este cercetat alaturi de cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Cristian Hertanu.

Serbia a prelungit termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita

Extradarea lui Sebastian Ghita mai asteapta. Autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea fostului deputat, anunta.

EXCLUSIV Pe urmele lui Sebastian Ghita in Serbia. Strada din Belgrad unde s-ar fi ascuns fugarul

O straduta mica din vechiul Belgrad, aproape de Dunare, cu locuinte modeste. In unele case sunt mai multe apartamente care se inchiriaza inclusiv pentru perioade scurte de o zi, exceptie facand o casa mare. Cu ajutorul unui reporter de la Balkanik Investigative Reporting Network, HotNews. ro a identificat strada pe care a locuit Sebastian Ghita cat s-a ascuns in Serbia. Un locuitor a indicat casa din imagine drept locul unde ar fi stat, altii sustinand ca acolo locuieste un om de afaceri impreuna cu mama lui. Secretomania pare sa fie cuvantul de ordine in Serbia. Presupusa locatie unde s-a ascuns Sebastian Ghita este strada Dusina, care are o iesire in bulevardul Cvijiceva. foto).

Judecatorii sarbi au extins cu 40 de zile termenul pana la care Guvernul Romaniei poate trimite documentele pentru extradarea lui Sebastian Ghita

La solicitarea Ministerului de Justitie din Romania, judecatorii din Serbia au extins termenul pana la care Guvernul Romaniei poate trimite documentele prin care solicita extradarea lui Sebastian Ghita la 40 de zile. in mod normal, Ministrul de Justitie trebuia sa trimita aceste documente in 18 zile de la momentul in care omul de afaceri roman a fost prins la Belgrad.

Vesti de ultima ora despre Sebastian Ghita. Ce a patit mogulul in arest

Autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita, anunta Antena 3. Ieri, purtatorul de cuvant al Ministerul Justitiei din Serbia declarase pentru.

Sebastian Ghita, aproape de un record de mandate de arestare: DNA Ploiesti mai cere doua pe nume fostului deputat

Pe numele lui Sebastian Ghita, magistratii au emis trei mandate de arestare in lipsa ca urmare a cerere procurorilor DNA. Cu toate acestea, fostul deputat este aproape sa bata un nou record deoarece DNA.

DNA Ploiesti cere inca doua mandate de arestare pe numele lui Sebastian Ghita (surse)

Procurorii DNA Ploiesti cer instantelor emiterea a inca doua mandate de arestare preventiva pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in prezent in Serbia. Surse judiciare au declarat pentru Agerpres ca anchetatorii au cerut emiterea de mandate arestare pe numele lui Ghita in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de Ghita-Ponta-Blair si in cel in care fostul parlamentar este urmarit penal alaturi de cumnatul fostului premier Victor Ponta, Iulian Hertanu.

DNA Ploiesti a cerut inca doua mandate de arestare pe numele lui Sebastian Ghita

DNA Ploiesti a cerut, miercuri, inca doua mandate de arestare preventiva in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in prezent in custodia autoritatilor sarbe.

Instanta Suprema din Serbia a decis prelungirea termenului pana la care Romania poate cere extradarea fostului deputat fugar, Sebastian Ghita, la 40 de zile. Procurorii DNA cer doua noi mandate de arestare in lipsa

Inalta Curte a Serbiei a decis prelungirea termenului in cazul fostului deputat fugar Sebastian Ghita pana la 40 de zile. Autoritatile romane au solicitat doua noi mandate de arestare in lipsa.

Victor Ponta, teorie BOMBA: Sebastian GHITA S-A LASAT PRINS! (VIDEO)

Victor Ponta a oferit luni mai multe declaratii presei pe holurile Palatului Parlamentului. Fostul premier a lansat o teorie proprie despre prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia, acesta sugerand ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )