Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti de ultima ora despre Sebastian Ghita. Ce a patit mogulul in arest

Antena3 Antena3,
Vesti de ultima ora despre Sebastian Ghita. Ce a patit mogulul in arest

Autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita, anunta Antena 3. Ieri, purtatorul de cuvant al Ministerul Justitiei din Serbia declarase pentru. continuă pe Antena3

Anunt facut de autoritatile din Serbia despre Sebastian Ghita. Cat poate sta in arest

Sebastian Ghita poate sta pana la un an in arest in Serbia. Informatia a fost furnizata in exclusivitate pentru Romania TV de purtatorul de cuvant al inaltei Curti din.

Victor Ponta, despre arestarea lui Sebastian Ghita: Daca zice cineva ca ma ascund la Targu Jiu si eu nu plec de acolo, voiam sa ma gasiti

Deputatul PSD Victor Ponta a comentat, luni, capturarea lui Sebastian Ghita in Serbia, dand de inteles ca fostul parlamentar voia sa fie prins, pentru ca, daca cineva publica informatii potrivit carora el se afla in Targu Jiu si dupa o luna tot acolo se afla, inseamna ca voia sa fie gasit.

Victor Ponta, teorie BOMBA: Sebastian GHITA S-A LASAT PRINS!

Victor Ponta a oferit luni mai multe declaratii presei pe holurile Palatului Parlamentului. Fostul premier a lansat o teorie proprie despre prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia, acesta sugerand ca.

Victor Ponta, teorie BOMBA: Sebastian GHITA S-A LASAT PRINS! (VIDEO)

Victor Ponta a oferit luni mai multe declaratii presei pe holurile Palatului Parlamentului. Fostul premier a lansat o teorie proprie despre prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia, acesta sugerand ca.

Teoria lui Victor Ponta in legatura cu Sebastian Ghita: S-a lasat prins

Fostul premier Victor Ponta a lansat o teorie proprie despre prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia, acesta sugerand ca acesta ar fi vrut sa fie prins in conditiile in care se spunea de o luna ca el e in Serbia si fostul deputat a fost capturat fix acolo pe 14 aprilie, arata B1 TV .

Victor Ponta rupe tacerea. Adevarul despre prinderea lui Sebastian Ghita. Ce s-a intamplat de fapt

Victor Ponta crede ca Sebastian Ghita a vrut sa fie prins, mai ales ca a stat in Serbia, desi au aparut stiri ca se afla acolo. Cat de prost trebuie sa fie cel care a zis ca e protejat.

Procurorii DNA cer Curtii Supreme sa emita al treilea mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer un nou mandat de arestare pentru Sebastian Ghita, care a fost arestat in Serbia. De aceasta data este vorba despre dosarul de coruptie in care fostul parlamentar este cercetat impreuna cu fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu.

DNA Ploiesti cere inca doua mandate de arestare pe numele lui Sebastian Ghita (surse)

Procurorii DNA Ploiesti cer instantelor emiterea a inca doua mandate de arestare preventiva pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in prezent in Serbia. Surse judiciare au declarat pentru Agerpres ca anchetatorii au cerut emiterea de mandate arestare pe numele lui Ghita in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de Ghita-Ponta-Blair si in cel in care fostul parlamentar este urmarit penal alaturi de cumnatul fostului premier Victor Ponta, Iulian Hertanu.

EXCLUSIV Pe urmele lui Sebastian Ghita in Serbia. Strada din Belgrad unde s-ar fi ascuns fugarul

O straduta mica din vechiul Belgrad, aproape de Dunare, cu locuinte modeste. In unele case sunt mai multe apartamente care se inchiriaza inclusiv pentru perioade scurte de o zi, exceptie facand o casa mare. Cu ajutorul unui reporter de la Balkanik Investigative Reporting Network, HotNews. ro a identificat strada pe care a locuit Sebastian Ghita cat s-a ascuns in Serbia. Un locuitor a indicat casa din imagine drept locul unde ar fi stat, altii sustinand ca acolo locuieste un om de afaceri impreuna cu mama lui. Secretomania pare sa fie cuvantul de ordine in Serbia. Presupusa locatie unde s-a ascuns Sebastian Ghita este strada Dusina, care are o iesire in bulevardul Cvijiceva. foto).

Probele pe care le vor folosi avocatii lui Sebastian Ghita impotriva extradarii

Ana-Maria Roman a aratat marti, la emisiunea Esential, cum vrea sa scape fostul deputat Sebastian Ghita de extradare. Ana-Maria Roman a jucat rolul avocatului lui Sebastian Ghita si a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )