Libnet.ro
UNICEF

08:30

DNA: Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani Raluca Stancescu, retinuta 24 de ore pentru santaj

Adevărul Adevărul,
DNA: Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani Raluca Stancescu, retinuta 24 de ore pentru santaj

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani Raluca Stancescu a fost retinuta 24 de ore pentru santaj, instigare la favorizarea faptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justitiei si divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, anunta DNA. continuă pe Adevărul

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani Raluca Stancescu, retinuta 24 de ore

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani Raluca Stancescu a fost retinuta 24 de ore pentru santaj, instigare la favorizarea faptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justitiei si divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani, retinut pentru 24 de ore, pentru santaj

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa o descindere a procurorilor DNA. Procurorul este acuzat de santaj si de afaceri necurate cu proprietati imobiliare.

Prim-procurorul Parchetului Botosani Raluca Stancescu, retinuta 24 de ore pentru santaj si divulgare de informatii nepublice

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani Raluca Stancescu a fost retinuta 24 de ore pentru santaj, instigare la favorizarea faptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justitiei si divulgarea.

UPDATE In perchezitiile DNA la Parchetului Tribunalului Botosani, intr-un dosar de coruptie, este vizata prim-procurorul Raluca Stancescu

Perchezitiile procurorilor DNA efectuate joi dimineata la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene Botosani, intr-un dosar vizand fapte de coruptie, o vizeaza pe prim-procuroarea Raluca Stancescu. Aceasta a fost ridicata de la locuinta ei.

Perchezitii DNA la Parchetului Tribunalului Botosani, intr-un dosar de coruptie in care ar fi vizat un procuror

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene Botosani, intr-un dosar vizand fapte de coruptie. Surse judiciare au declarat pentru News. ro ca in acest dosar ar fi vizat si un procuror.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinuta pentru fapte de coruptie

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinuta pentru fapte de coruptie, potrivit unui comunicat de presa al Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Surse: Perchezitii DNA la Parchetul Tribunalului Botosani si la Politia Judeteana

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii in aceasta dimineata la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene Botosani, intr-un dosar vizand fapte de coruptie.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost audiata la DNA, in urma perchezitiilor efectuate la domiciliul sau, cat si la birou

Procurorii DNA au efectuat, joi, mai multe perchezitii la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani si Inspectoratul Judetean de Politie, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie.

Prim-procurorul din Botosani, Raluca Stancescu, retinuta de DNA. Aceasta ar fi amenintat o persoana cu dosare penale daca nu cedeaza doua imobile

Procurorii DNA Suceava au demarat actiunea penala si au retinut-o pentru 24 de ore pe Raluca Stancescu, prim procuror al Parcehtului de pe langa Tribunalul Botosani, acuzata de santaj, instigare la favorizarea faptuitorului,instigare la compromiterea intereselor justitiei si divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Perchezitii ale DNA la Parchetul Tribunalului Botosani si la Politia Judeteana, intr-un dosar in care ar fi vizat si un procuror

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene Botosani, intr-un dosar vizand fapte de coruptie. Surse judiciare au declarat pentru News. ro ca in acest dosar ar fi vizat si un procuror.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )