Libnet.ro
UNICEF

14:01

DNA: Procuror din Constanta, acuzat de trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Procuror din Constanta, acuzat de trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva lui Vasile Balaican, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

Procuror din Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, anchetat de DNA.

Procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva lui Vasile Balacian, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, se arata intr-o informare a DNA. Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori reiese ca exista probe din care rezulta presupunerea rezonabila ca, la data de 11 decembrie 2013, inculpatul Balaican Vasile, procuror in cadrul Parchetului de pe langa .

Ce le facea un PREOT din Constanta batranelor care veneau la spovedanie. Cazul este strigator la cer

Un preot din Constanta e acuzat ca a inselat mai multe batrane din parohia sa. Le promitea ca o sa aiba grija de ele pana la moarte. Numai ca totul avea un pret: le cerea sa ii lase toata averea lor. Caz.

Radu Beligan a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta.

Actorul si regizorul Radu Beligan a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta, ocazie cu care le-a spus celor prezenti ca este mai usor sa fii batran decat tanar si le-a urat sa aiba o viata frumoasa si lunga ca a sa. Rectorul Universitatii Ovidius, Ion Bordeianu, a spus in timpul ceremoniei ca Radu Beligan a avut aproximativ 80 de roluri in teatru, 30 in filme, ca a regizat spectacole si a condus institutii de cultura avand o cariera artistica de 75 .

UPDATE. Doi barbati din Constanta s-au ratacit pe un camp din cauza cetii. ...

Purtatorul de cuvant al STS, Adrian Fulea, a declarat ca, in cazul celor doua persoane care s-au ratacit pe un camp din judetul Constanta, operatorul ISU care a preluat apelul de la acestia a gresit procedura, astfel ca dupa 25 de minute ISU a revenit la STS pentru localizare. Operatorul ISU care a preluat cazul a gresit procedura. Din acest motiv, dupa 25 de minute ISU a revenit la STS pentru a fi ajutati. Aceeasi informatie furnizata din nou a fost utila, iar ISU se afla in drum .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )