Libnet.ro
UNICEF

06:00

DNA ii raspunde premierului in chestiunea prejudiciului: Victor Ponta a prezentat doar opinia separata a expertului lui Dan Sova

B1 B1,
DNA ii raspunde premierului in chestiunea prejudiciului: Victor Ponta a prezentat doar opinia separata a expertului lui Dan Sova

Procurorii DNA reactioneaza la postarea premierului Victor Ponta referitoare la prejudiciul din dosarul Turceni si Rovinari si spun ca aceasta este doar o opinie separata a expertului lui Dan Sova, nu e. continuă pe B1

DNA: Prejudiciul in dosarul lui Victor Ponta este de 51.000 de lei

Directia Nationala Anticoruptie a transmis, miercuri, ca in dosarul in care premierul Victor Ponta este acuzat de fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani exista un prejudiciu.

DNA: Prejudiciul in dosarul lui Victor Ponta este de 51.321 lei. Premierul a fost anuntat de dispunerea sechestrului asigurator asupra unui apartament

Potrivit raportului de expertiza, prejudiciul produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala din dosarul lui Victor Ponta se ridica la suma de 51. 321,80 lei, a aratat, miercuri, un comunicat.

DNA raspunde unei postari pe Facebook a lui Victor Ponta

Directia Nationala Anticoruptie DNA) sustine ca fragmentul publicat pe Facebook de premierul Victor Ponta, in legatura cu dosarul sau de la DNA, este de fapt un extras din continutul opiniei separate a unui.

DNA: Lui Victor Ponta i s-a pus sechestru pe un apartament. Prejudiciul calculat in cazul infractiunilor de care este acuzat premierul estimat la peste 51 de mii de lei

DNA afirma ca in raportul de expertiza din dosarul premierului prejudiciul ce ar fi fost produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala de care este acuzat Victor Ponta Victor se ridica la suma de 51. 321,80 lei.

Victor Ponta a ajuns DIN NOU la DNA. Ce arata noua expertiza DNA privind prejudiciul produs de premier

Victor Ponta ar mai putea fi cercetat in dosarele deputatului PSD Sebastian Ghita, in contextul in care numele premierului apare intr-un dosar al lui Ghita, in care deputatul ar fi cumparat voturi in favoarea lui Ponta in alegerile prezidentiale din 2014.

Elena Udrea, declaratie surprinzatoare: Victor Ponta avea dreptate cand s-a opus numirii lui Kovesi la DNA

Elena Udrea recunoaste ca i-a dat dreptate premierului Victor Ponta cu privire la numirea Codrutei Kovesi in fruntea DNA. Fostul ministru al Dezvoltarii a declarat ca stia ca nu e cea mai buna optiune, insa a.

Dupa intalnirea cu Iohannis, Victor Ponta a fost la DNA de unde a luat o copie dupa expertiza financiara. Nici de aceasta data nu a dat declaratii in dosar

Premierul Victor Ponta a fost, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi informat despre faptul ca expertiza financiar-contabila, dispusa in acest caz, a fost finalizata. Premierul este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

Victor Ponta le raspunde profesorilor si politistilor care au cerut salarii mai mari: Deocamdata se poate doar pentru medici

Victor Ponta a declarat, marti, la Romania TV ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, anuntul fiind facut in contextul in care profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical si au cerut si ei bani mai multi, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, dupa ce DNA a anuntat prejudiciul din dosarul sau: Comunicatul DNA, o manipulare. Nu exista prejudiciu, ci 2.000 de lei dati in plus (FOTO)

Premierul Victor Ponta a reactionat la informatiile prezentate de DNA, potrivit carora prejudiciul in dosarul sau este de de 51. 321 lei. Printr-un mesaj postat pe Facebook, premierul a precizat ca este vorba.

Premierul Victor Ponta, din nou in fata procurorilor DNA. Expertiza financiar-contabila in dosarul sau a fost finalizata. Ponta: Voi da declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul (VIDEO)

10 La iesirea din sediul DNA, Victor Ponta nu a facut foarte multe declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca va da declaratii atunci cand va fi chemat de procuror. Mi s-a dat expertiza.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )