Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa intalnirea cu Iohannis, Victor Ponta a fost la DNA de unde a luat o copie dupa expertiza financiara. Nici de aceasta data nu a dat declaratii in dosar

Adevărul Adevărul,
Dupa intalnirea cu Iohannis, Victor Ponta a fost la DNA de unde a luat o copie dupa expertiza financiara. Nici de aceasta data nu a dat declaratii in dosar

Premierul Victor Ponta a fost, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi informat despre faptul ca expertiza financiar-contabila, dispusa in acest caz, a fost finalizata. Premierul este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat. continuă pe Adevărul

Administratia Prezidentiala confirma intalnirea Klaus Iohannis-Victor Ponta, de la Palatul Cotroceni

Administratia Prezidentiala a confirmat intalnirea care a avut loc la Palatul Cotroceni intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in aceasta dimineata, intr-un comunicat postat pe si.

Victor Ponta a fost la DNA: S-a terminat expertiza, am platit taxe in plus de 2.000 de lei, dar nu le mai cer / Surse judiciare spun insa ca prejudiciul stabilit initial a fost mentinut /La cateva minute dupa ce a plecat de la DNA a atacat-o pe Alina Gor

Premierul Victor Ponta a venit miercuri dimineata la sediul DNA. Premierul a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei 10. 50 pentru a lua la cunostinta rezultatul expertizei in dosarul contractelor cu societatea de avocatura a lui Dan Sova, castigator al unor contracte cu Combinatul energetic Turceni. Premierul a fost intampinat de mai multi protestatari care ii cereau demisia. La intrarea in sediul DNA, premierul a confirmat ca expertiza din dosar este finalizata, potrivit Agerpres.

Victor Ponta acuza DNA de manipulare si publica dovada care ii contrazice pe procurori

Premierul Victor Ponta a reactionat pe pagina sa de Facebook la comunicatul DNA, care precizeaza ca prejudiciul in dosarul Turceni -Rovinari este de peste 50. 000 de euro, acuzand o incercare de manipulare a.

Victor Ponta: La intrarea la DNA era un singur domn care mi-a cerut demisia. Cred ca era doamna Alina Gorghiu deghizata

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe pagina de Facebook, ca la intrarea la DNA era un singur om care i-a cerut demisia, ironizand presa care a sugerat ca acesta a fost huiduit de mai multi care i-au cerut.

Victor Ponta, audiat la DNA: Am platit cu 2000 de lei in plus taxe, dar nu le mai cer inapoi

Premierul Victor Ponta a mers la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari, in care este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si.

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit la Palatul Cotroceni: Pe agenda discutiilor, prioritatile legislative, inclusiv tema Codului Fiscal. La discutii ar fi participat si Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut miercuri dimineata o intalnire, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe agenda discutiilor s-au aflat prioritatile.

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit la Palatul Cotroceni: Pe agenda discutiilor, prioritatile legislative, inclusiv tema Codului Fiscal. Surse: Gabriel Oprea a avut o intalnire separata cu presedintele

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut miercuri dimineata o intalnire, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe agenda discutiilor s-au aflat prioritatile.

Victor Ponta, reactie pe Facebook dupa ce a fost huiduit la intrarea in sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, miercuri dimineata, in fata sediului DNA, unde a mers pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari. in momentul in care Ponta a coborat din masina cu care a venit la.

Victor Ponta, dupa ce DNA a anuntat prejudiciul din dosarul sau: Comunicatul DNA, o manipulare. Nu exista prejudiciu, ci 2.000 de lei dati in plus (FOTO)

Premierul Victor Ponta a reactionat la informatiile prezentate de DNA, potrivit carora prejudiciul in dosarul sau este de de 51. 321 lei. Printr-un mesaj postat pe Facebook, premierul a precizat ca este vorba.

Premierul Victor Ponta, din nou in fata procurorilor DNA. Expertiza financiar-contabila in dosarul sau a fost finalizata. Ponta: Voi da declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul (VIDEO)

10 La iesirea din sediul DNA, Victor Ponta nu a facut foarte multe declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca va da declaratii atunci cand va fi chemat de procuror. Mi s-a dat expertiza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )