Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, reactie pe Facebook dupa ce a fost huiduit la intrarea in sediul DNA

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, reactie pe Facebook dupa ce a fost huiduit la intrarea in sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, miercuri dimineata, in fata sediului DNA, unde a mers pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari. in momentul in care Ponta a coborat din masina cu care a venit la. continuă pe Antena3

Victor Ponta: La intrarea la DNA era un singur domn care mi-a cerut demisia. Cred ca era doamna Alina Gorghiu deghizata

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe pagina de Facebook, ca la intrarea la DNA era un singur om care i-a cerut demisia, ironizand presa care a sugerat ca acesta a fost huiduit de mai multi care i-au cerut.

Victor Ponta a fost la DNA: S-a terminat expertiza, am platit taxe in plus de 2.000 de lei, dar nu le mai cer / Surse judiciare spun insa ca prejudiciul stabilit initial a fost mentinut /La cateva minute dupa ce a plecat de la DNA a atacat-o pe Alina Gor

Premierul Victor Ponta a venit miercuri dimineata la sediul DNA. Premierul a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei 10. 50 pentru a lua la cunostinta rezultatul expertizei in dosarul contractelor cu societatea de avocatura a lui Dan Sova, castigator al unor contracte cu Combinatul energetic Turceni. Premierul a fost intampinat de mai multi protestatari care ii cereau demisia. La intrarea in sediul DNA, premierul a confirmat ca expertiza din dosar este finalizata, potrivit Agerpres.

Victor Ponta: PNL/PDL bate record dupa record in ce priveste tupeul cu care ii mint pe oameni

Premierul Victor Ponta ii ataca pe liberali, intr-o postare pe Facebook, afirmand ca bat record dupa record in ce priveste tupeul cu care mint. Ponta face referire plangerile penale ale PNL contra Guvernului pentru faptul ca nu organizeaza alegeri partiale, sustinand ca noile legi electorale votate si de PNL stabilesc ca nu se mai fac alegeri partiale.

Victor Ponta, dupa ce DNA a anuntat prejudiciul din dosarul sau: Comunicatul DNA, o manipulare. Nu exista prejudiciu, ci 2.000 de lei dati in plus (FOTO)

Premierul Victor Ponta a reactionat la informatiile prezentate de DNA, potrivit carora prejudiciul in dosarul sau este de de 51. 321 lei. Printr-un mesaj postat pe Facebook, premierul a precizat ca este vorba.

Victor Ponta: Actualul PNL bate record dupa record in ce priveste tupeul cu care ii mint pe oameni

Premierul Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa liberalilor, prin intermediul paginii sale de Facebook. Prim-ministrul, printr-o postare pe reteaua de socializare, sustine ca actualul PNL bate record dupa.

DNA raspunde unei postari pe Facebook a lui Victor Ponta

Directia Nationala Anticoruptie DNA) sustine ca fragmentul publicat pe Facebook de premierul Victor Ponta, in legatura cu dosarul sau de la DNA, este de fapt un extras din continutul opiniei separate a unui.

Victor Ponta acuza DNA de manipulare si publica dovada care ii contrazice pe procurori

Premierul Victor Ponta a reactionat pe pagina sa de Facebook la comunicatul DNA, care precizeaza ca prejudiciul in dosarul Turceni -Rovinari este de peste 50. 000 de euro, acuzand o incercare de manipulare a.

Dupa intalnirea cu Iohannis, Victor Ponta a fost la DNA de unde a luat o copie dupa expertiza financiara. Nici de aceasta data nu a dat declaratii in dosar

Premierul Victor Ponta a fost, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi informat despre faptul ca expertiza financiar-contabila, dispusa in acest caz, a fost finalizata. Premierul este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

Premierul Victor Ponta, din nou in fata procurorilor DNA. Expertiza financiar-contabila in dosarul sau a fost finalizata. Ponta: Voi da declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul (VIDEO)

10 La iesirea din sediul DNA, Victor Ponta nu a facut foarte multe declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca va da declaratii atunci cand va fi chemat de procuror. Mi s-a dat expertiza.

Hipocrat cu chitantier de spaga. Victor Ponta pierde controlul guvernarii si ii insulta pe medici

Premierul Victor Ponta a scapat complet volanul guvernarii si isi permite sa foloseasca banii statului ca sa-si rezolve problemele de imagine. Sub presiunea legitima a medicilor, a reactionat exact ca Nicolae Ceausescu in decembrie 1989: le-a promis rapid o crestere a salariilor de 25%. A urmat ceea ce era logic: cer mariri de salarii profesorii si politistii. Ponta, vulnerabilizat de dosarul penal, incearca sa cumpere bunavointa electoratului si a dat drumul unei spirale populiste pe care nu stiu daca o mai poate controla cineva. Si inca un lucru care arata ca premierul are grave probleme de intelegere a societatii: a propus legalizarea spagii la doctor dupa modelul fiscalizarii bacsisului pentru chelneri, jignind exact acea categorie de medici care nu mai vrea sa traiasca din spaga injositoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )